Merhaba arkadaşlar, güneş ışınlarının bu kuşlarda etkili olmadığını duydum çünkü derisine temas etmiyor sadece bacak ve gözünün etrafında deri var bu yüzden bi veteriner kırmızı renkli ışığın kuşlara iyi geldiğini söyledi doğru mudur bilen var mı?
Geceleri açık bırakmayın ki rahat uyusun korkmasının sebebi alışmaması ışıkla alıştırırsanız birdaha önüne geçemezsiniz.Geceleri beyaz ışık açık ama az ışıtıyor tamamen kapatınca korkuyor. Bende bi yerden duydum güneş ışığı yerine kırmızı renkli ışık diye faydalı mı değil mi ona göre uygulayacağım.
Geceleri mavi isik yakiyorum, kuslari cok sakinlestiriyor ve misil misil uyuyorlar.Geceleri beyaz ışık açık ama az ışıtıyor tamamen kapatınca korkuyor. Bende bi yerden duydum güneş ışığı yerine kırmızı renkli ışık diye faydalı mı değil mi ona göre uygulayacağım.
Bi fotoğraf alabilir miyim usta sana zahmetGeceleri mavi isik yakiyorum, kuslari cok sakinlestiriyor ve misil misil uyuyorlar.
Maalesef alışmıyor tellerde uyuyolar zaten 1 yaşında aldım o zamana kadar hep ışıkla durmuş.Geceleri açık bırakmayın ki rahat uyusun korkmasının sebebi alışmaması ışıkla alıştırırsanız birdaha önüne geçemezsiniz.
Isiniz zorMaalesef alışmıyor tellerde uyuyolar zaten 1 yaşında aldım o zamana kadar hep ışıkla durmuş.
Ben de merak ettim dostum.. varsa foto atabilir misin sana zahmet? Bir de nasıl yapılıyor bu ışıklandırma? Faydaları var mı?Geceleri mavi isik yakiyorum, kuslari cok sakinlestiriyor ve misil misil uyuyorlar.
Bi fotoğraf alabilir miyim usta sana zahmet![]()
Kusura bakmayin gec cevap verdigim icin. Fotograflarda ki gibi 4W'lik farkli isik veren ampul aldim, onun uzaktan kumandasi ile isik siddetini ve rengini degistirebiliyorum. Burada ki bir tavuk ciftligi sahibi tavsiye etti, tavuklar kesime girmeden once mavi isikla aydinlatilmis bir oadadan geciriliyormus sakinlesmeleri icin.Ben de merak ettim dostum.. varsa foto atabilir misin sana zahmet? Bir de nasıl yapılıyor bu ışıklandırma? Faydaları var mı?
Fiyatı ve adı nedir acaba?Kusura bakmayin gec cevap verdigim icin. Fotograflarda ki gibi 4W'lik farkli isik veren ampul aldim, onun uzaktan kumandasi ile isik siddetini ve rengini degistirebiliyorum. Burada ki bir tavuk ciftligi sahibi tavsiye etti, tavuklar kesime girmeden once mavi isikla aydinlatilmis bir oadadan geciriliyormus sakinlesmeleri icin.
uzaktan kumandasinin uzerinde "magic lighting" yaziyor. Bulundugunuz yerde bir elektrik malzemesi satan bir dukkana sorarsaniz yardimci olur sanirim. Ben yurtdisinda aldim, takribi fiyati 18 TL.Fiyatı ve adı nedir acaba?
Tamam, çok teşekkürleruzaktan kumandasinin uzerinde "magic lighting" yaziyor. Bulundugunuz yerde bir elektrik malzemesi satan bir dukkana sorarsaniz yardimci olur sanirim. Ben yurtdisinda aldim, takribi fiyati 18 TL.
Ben normal prize takılan mavi ışık veren lamba aldım o da aynı işi görür mü ?@Korhan KARAORENKafese asmana gerek yok, odanin icinde yakman yeter. Aksam 10 da yakiyorum, sabah 7.00 de kapatiyorum.