Karadeniz Pet

Muhabbet Kuşu düşme ve kanat sorunu

burak5814

Yeni Üye
Katılım
28 Nis 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Moralim aşırı bozuk canımı 6 yıllık arkadaşımın başına bir şey gelmesini istemiyorum ... en azından böyle acı çekmesini istemiyorum ya da acı çekiyor mu onu bile bilmiyorum

Muhabbet kuşum maalesef dün akşam duvara hafif hızlı bir şekilde çarptı dolabın arkasında kaldı ve 10 15 cm gibi bir yükseklikten yağlı duvara hafif sürterek yere özellikle "yavaşça" şekilde düştü ve bunu bilgisayarımın üstünde uyurken uykudan aniden korkarak uyanıp yaptı.

aşırı korktuğunu anlıyorum çok çok kötü bir durumda görünüyordu öldürecekmiş gibi ısırıyordu elimi ve sürekli aşırı hızlı nefes alıyordu sabaha kadar. yem falan yemiyordu gagasından tuhaf bir ses çıkartıyordu.gece aşırı aşırı kötü duruyordu ölmesini düşündük desem yanlış olmaz sanırım ..

Kanadını kaşıyor yarım genleştiriyor. ilk başlarda deli şekilde titretiyordu şimdi çok çok az titretiyor..

sabah kalktığında ise annemin konuşmalarına güzel tepki verip , arada ötüp kafesde rahat hareket edebiliyor fakat yine de hareketlerinde kanadından ötürü bir korku olduğunu ona göre çok çok az hareketinde bir zorluk olduğunu belli ediyordu.yem yemesi ve su içmesi gayet normal şekilde devam ediyor kafesten dışarı çıkma hevesi yok.
belki günde 5 dk oda zıplayıp uçmaya çalışırken zorlandığını anlayınca direk kafese giriyor.

olayın üstünden 2 gün geçti.fotoğrafları ek olarak bırakıyorum. daha bu eve yeni taşındık ve çevremde veteriner var mı yok mu bilemiyorum. genelde hafif kabarık ve çok çok az sağ kanadını ayrık tutarak duruyor lütfen yardımcı olun .. istanbul hadımköy toki konutlarındayım çevremde veteriner bilen varsa lütfen söylesin..
8PQybQ.jpg

DB9vR6.jpg

m459z1.jpg

Erp1q8.jpg

jXj72n.jpg

2n50kj.jpg

Bv4B0v.jpg
 

Benzer konular

Geri
Üst