Karadeniz Pet

Muhabbet kuşu yavrusu ev de kayboldu (Buldum)

ResurrectionOnur

Meraklı Üye
Katılım
6 Tem 2018
Mesajlar
179
Tepkime puanı
42
Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. 1 çift muhabbet kuşum 6 tane de yavrum var. yavrular 30 35 günlük. Kafes kapısı açık durur sürekli odaya gittiğim de kafes de duran yavru kuşumun 1 tanesini göremedim.

Bütün evi aradım ama orta da yok. Kuş sesi de açıyorum tepki vermiyor. daha 35 günlük yeni yeni yuvasın dan çıkıp kafes de duruyordu nasıl böyle bir şey yaptı aklım almıyor.

Ev de ki bütün pencereler de filan sineklik var.

Edit: Kuşu buldum kör bir noktaya saklanmış. Annesinin sesine tepki verince bulabildim.

Sağ salim bir şeyi yok allaha şükür.
 
Son düzenleme:
Bir yere girmiştir mutlaka. Karanlık bir odaya girdiyse yere düşmüş olabilir. Yastığın, çarşafı bile altına üstüne bakmak lazım.

Şimdi buldum hocam. Annesi sesini duydu bağırdı da buldum sobanın arkasın da kör bir nokta var bulunduğu odanın diğer ucun da. Nasıl girdi oraya aklım almıyor. Uçmayı filan öğrendi demek ki bundan sonra kapısı kapalı oturacak.

Allaha çok şükür sağ salim buldum.
 
Aciktiginda mutlaka ses çıkarmaya başlar mobilyalarin arkaları altları ve çıkıntılarında saklaniyordur veya kapının altında boşluk varsa başka odaya da gitmiş olabilir
 
Aciktiginda mutlaka ses çıkarmaya başlar mobilyalarin arkaları altları ve çıkıntılarında saklaniyordur veya kapının altında boşluk varsa başka odaya da gitmiş olabilir

Buldum hocam. kör bir noktaya girmişdi. Annesine ses verdi de öyle buldum çok şükür.

Benim kuşların kafesi hiç kapalı durmaz kafalarına göre takılırlar. Fakat yavrular sıkıntı yaşıyor belli ki çıkmaya çalışıyor onlar da.
Bundan sonra alışana kadar kapıları kapalı duracaklar yanların da birisi olmayınca. Ömrümden ömür gitti 10 dakika da.
 
Bence de en mantıklısı olur uçmaya çalışırken duvara veya başka bir yere çarpıp zarar gorebilirler 2 aydan sonra düzgün uçmaya başlarlar o zaman salın derim
 
Geri
Üst