Dişi tekrar yumurtaya yatmaz diye bakmıyorum hiç yumurtalara, bakmalı mıyım yine de ?Yumurtalara numara verdiyseniz günü gelenleri kontrol edin boşmu dolu mu
Dişi dışarıdayken fazla rahatsız etmeden kontrol edin boş olduğundan emin olduğunuz yumurtAları kuşun altında alın boşa efor sarfetmedinDişi tekrar yumurtaya yatmaz diye bakmıyorum hiç yumurtalara, bakmalı mıyım yine de ?
Kuşlar 2 yıldır bende hiç yumurtlamıyordu. Kafesin bize bakan tarafını örtü ile örttüm. Örter örtmez 3 gün sonra kuş yumurtlamaya başladı. kafesin içine hiç bakmıyorum bile kuş utanır yumurtaları kırar falan diyeDişi dışarıdayken fazla rahatsız etmeden kontrol edin boş olduğundan emin olduğunuz yumurtAları kuşun altında alın boşa efor sarfetmedin
22 günde çıkmadıysa boş yada bozulmuştur. Diğerlerini bekleyin her yumruta genelde 2 gün arayla oluyor. Yumurtaların dolu olması için zaten çiftleşmeleri gerekir. 18 günde yavru çıkması gerekir bilemedi 19 hatta sizin 2. yumutanında boş olma olasılığı yüksekSelam benmde bi sorum olacak yardim lütfenbugün ilk yumurtanın 22.gunu, ben kuşları çok gözlemledim genlde evdeyimde
ilk yumurtadan sonra genelde ciftlestklerini gördüm daha önce görmedim. Simdi ilk yumurta çaylamicak bos herhalde,ama iki gün arayla 4 yumurta daha yaptı, onlardan bari yavru çıkarmıştır cikmazmi napiyim?
1tane ciksin bari onada raziyim22 günde çıkmadıysa boş yada bozulmuştur. Diğerlerini bekleyin her yumruta genelde 2 gün arayla oluyor. Yumurtaların dolu olması için zaten çiftleşmeleri gerekir. 18 günde yavru çıkması gerekir bilemedi 19 hatta sizin 2. yumutanında boş olma olasılığı yüksek
Tesekkur ederim suan vicdan olarak cok rahatladimYok ondan bozulmaz inşallah çıkar ne diyelim. Dişi kuş yeterli ısıyı yumurtalara her zaman verebilir. Aşırı saoğuk olması lazım o zamanda kuşlar ölür zaten. Soğuktan ziyade erkeğin tecrübesizliği tüneklerin durumu da yumurtaların boş çıkmasında etken oluyor.