Muhabet kuşumun kanadında şişlik

erayerdogan97

Yeni Üye
Merhaba, muhabbet kuşum tüy dökümünden sonra 2 haftadır fazla uçamıyordu ve kanadını kontrol ettiğimde bu şekilde şişlik var yaşı 10 keyif olarak keyfi yerinde ama eskisi kadar değil haftasonu olduğu için veterinere götüremiyorum desteklerinizi rica ederim sonrasında pazartesi günü veterinere gideceğiz https://hizliresim.com/meysunz

Merhaba,
Tüy kisti olabilir bir ihtimal. O kesenin doğru bir şekilde açılması ve içinin temizlenmesi gerekli tabiiki tüy kisti ise. Sonra gerekirse dikiş atılmalı. Kanatlı alanında başarılı bir veterinere muayene ettiriniz. Tümör mü kist mi baksın. Siz müdahale etmeyin ama.

Bence eğer kendisini rahatsız etmiyorsa hiç bir müdahale etmeyin. 10 yaşındaymış zaten. Yaşlı artık kalan ömrünü strese girmeden huzurla yaşasın. Veterinere gitse operasyon dışında çare yok. Bence gerek de yok. Onu probiyotikle vitaminlerle ve karaciğer destek ürünleriyle destekleyip gerisini sürece bırakın derim.

tekrar merhaba, bugün kapanmadan bir veterinere gösterebildim ve kist olabileceğini ancak operasyonun dediğiniz gibi çok riskli olacağını belirtti vitamin takviyesinde bulunacağım destekleriniz için teşekkürler

Veteriner dürüst bir veterinermiş ameliyat gerekiyor dememiş. Gerçi deseydi de birşey diyemezdim. Bu konu biraz da görecli çünkü.

tekrar merhaba, bugün kapanmadan bir veterinere gösterebildim ve kist olabileceğini ancak operasyonun dediğiniz gibi çok riskli olacağını belirtti vitamin takviyesinde bulunacağım destekleriniz için teşekkürler
Haftada 1 multivitamin,haftada 2 kez b vitamini, haftada 2 kez probiyotik kullanın düzenli.

Geri