Karadeniz Pet

nasıl kafesten uzaklastırabılırım

hanifitunc

Yeni Üye
Katılım
4 Ağu 2016
Mesajlar
63
Tepkime puanı
4
Merhabalar kuşum 4 aylık oldu adı paşa ısmını soylemeye basladı ama kafesınden fazla cıkmıyor bana guvenıyor elıme hemen gelıyor fakat kafes alıskanlıgı var bırde kendını sevdırmıyor parmagımı uzatınca hemen ısırıyor oyunu fazla sevmıyor nasıl kafesten uzaklastırabılırım oyunu sevdırebılırım yardımcı olursanız sevınırım herkese ıyı gunler dılerım :)
 
Ayni Benim Paşam gibi. Benimkide yakinda 4 Aylik olacak ama Kafesine biraz fazla bagli. Gerci Kafesin yanina gecip cagirdigimda arada geliyor, fakat Kendini sevdirmiyor. Konusmaya basladi 8-9 Kelime biliyor (Maşallah). Kafesinde Oyuncak var ise cikarmani Tavsiye ederim birde fazla Tünek koymaki iyice sıkılıp Arada Disariya ciksin. Suan Kendini Kafeste Güvende hissediyorlar. Avuclamadan sessizce cagir. Onun Hosuna gidecek birseyler Eline alip öyle cagirmanizi öneririm. Bundan Evvelki aldigim 1,5 Aylik Kusum, aldigim Gün Elime ve Omuzuma alismisti, cünkü satan Kisi daha Yeme düsmeden arada Eline alip sevmisti. Bunuda unutmamak gerekirki Her Kusun Yapisi farklidir. Ben arada Benimkisini Masanin üzerine (Kizma Bilader Piyonu) koyuyorum, ilk Baslarda ürkmesine ramen, simdik seve seve oynuyor. Ama ilkin Paşaya Elimdeki Piyonun zararli olmadigini ögretip, sonradan oynamasini sagladim, yoksa hayatta yaklasmazdi. Her Yeni gördükleri Nesneyi Tehlike olarak algiliyorlar. Hadi Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Ayni Benim Paşam gibi. Benimkide yakinda 4 Aylik olacak ama Kafesine biraz fazla bagli. Gerci Kafesin yanina gecip cagirdigimda arada geliyor, fakat Kendini sevdirmiyor. Konusmaya basladi 8-9 Kelime biliyor (Maşallah). Kafesinde Oyuncak var ise cikarmani Tavsiye ederim birde fazla Tünek koymaki iyice sıkılıp Arada Disariya ciksin. Suan Kendini Kafeste Güvende hissediyorlar. Avuclamadan sessizce cagir. Onun Hosuna gidecek birseyler Eline alip öyle cagirmanizi öneririm. Bundan Evvelki aldigim 1,5 Aylik Kusum, aldigim Gün Elime ve Omuzuma alismisti, cünkü satan Kisi daha Yeme düsmeden arada Eline alip sevmisti. Bunuda unutmamak gerekirki Her Kusun Yapisi farklidir. Ben arada Benimkisini Masanin üzerine koydugum ufak Oyuncaklar ile basta ürkmesine ramen oynatiyorum.
tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım tunek ıkı tane vardı bırını cıkardım , oyuncak vardı bır tane onuda cıkardım parmagımı uzattıgımda dırek gelıyor sadece o kadar ama aspur yemını cok sevıyor arada oyle avucumun ıcınde yıyor sızın kusada masallah ınsallah benımkıde oyle olur :)
 
Oyuncagi Disarida oynatmaya calis. Mesela Yerde veyahut Masanin üzerinde. Size ve Ortama alistigi Vakit Oyuncagada umarim gerek kalmayacaktir.
 
Oyuncagi Disarida oynatmaya calis. Mesela Yerde veyahut Masanin üzerinde. Size ve Ortama alistigi Vakit Oyuncagada umarim gerek kalmayacaktir.
gunde kaç saat kafesınden uzaklastırmam gerekır sızce kafesı baska odaya katıp masanın uzerınde oyuncagıyla ne kadar bırakmam gerek ?
 
Lütfen konu başlıklarını 'Yardım' şeklinde değil de daha açıklayıcı olarak açmaya dikkat edelim.
Not:Konu başlıklarının tamamen büyük harf olması forum kurallarına aykırıdır.
 
Sizin Tercihiniz. Bence Kafes ayni Odada kalsinki, Size o Şekilde alışırsa dahada iyi olur. Yinede Tünekler en az 2 olsun. Nekadar Vakit gecirirseniz okadar iyi baglanir.
 
Bu Arada Ahmed Arkadasimizin Sorusundaki gibi Ayna kesinlikle olmamasi Gerekenler Arasinda
 
Geri
Üst