Karadeniz Pet

Sizce Veterinere Götürmelimiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veterinere götürün çünkü baya uzamış nereden aldıysanız kuşu orada iyi şartlarda değilmiş anlaşılan. Cinsiyet te burun delikleri etrafı beyaz gibi dişi diyorum eğer flaş yanıltmıyorsa

LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
 
O fazlalık sanki kırılmış ve düşecek gibi. Eğer yemesinde filan bi sorun yoksa gaga taşıyla filan biraz daha beklesin bence. Ama yem yiyip yiyemediğine özellikle dikkat etmelisiniz.
 
Sessiz oldugundan dişi oldugunu anlamışdık en kısazamanda götürürüm yardımınız için teşekkürler :)

Rica ederim. Çok iyi olur sağlığı için her ne kadar yem yiyebilse de kaşınması falan gerek bunları gagasıyla yapıyor sonuçta. Ömrü uzun olsun.

LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
 
Kuşunuzz dişi kendinizde kesebilirsiniz ama daha once denemediyseniz bir veterinere goturun derim.
 
haha :D bu vesileyle görmüş oldunuz :)

Yeni Aldıgım için hayvana zarar veririm duygusu var o yüzden veterinere götürüp bir baktırayım ben Gaga kesimi nekadar ediyor bu arada yeni oldugumdan pek bir bilgim yok belki degişiyordurda normalde tam fiyatı nedir bakım felan :)
Vallahi kimisi ister kimisi istemez isticegi en fazla 5-10 tl bişey tırnak makasıyla kesecek zaten 1 kere kestirirsin daha sonra kafese m.balıgı kemigi koyarsan bir daha bu kadar uzamaz :)
 
Şimdi kafese baktım. Ne ahşap tünek var, ne gaga taşı, ne kalamar kemiği. Bu kuş neyle törpüleyecek gagasını arkadaşım. Yazık valla. Kendin beceremiyorsan, zarar veririm diyorsan götür veterinere kessin o gaganın fazla kısmını. Yukarda belirttiğim ekipnamı da muhakkak tedarik et. Mis gibi kuş bence güzel bir dişi, kendine gelecektir.
 
Bu kadar işte kardeşim.Hayvan zaten kendisi hallediyor bi çok şeyi akıllı yaratıklar.
Yanlız Levent abim kuşun halini gorunce biraz kızdı sana :) Gozumuz ustunde ona gore iyi bak kuşuna
 
dişi kuşunuz bencede. Eğer uzarsa kendiniz kesin o kuş yem yemede bayagı zorlanmıştır kendisi kırmıştır onu en son çok kotuymus durumu tırnagınızı nasıl kanatmadan kesiyorsanız onunda belli noktası var ordan kesiceksiniz cok kolay yanı
 
Üsame Akdoğan Hocam Biz Bu Kuşu Sizin gibi beslemek için almadım
biz nasıl beslıyoruz siz nasıl beslıyorsunuz anlamadım ben ne demek şimdi bu :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst