Karadeniz Pet

Sultan papağanımın ağzı kokuyor

selçukk

Yeni Üye
Katılım
12 Tem 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Alalı 2 hafta olacak. 1 hafta kadar önce leğenin içinde sırılsıklam olacak şekilde yıkadım(bilmeden) o gün bütün gün tüyler,ini kabartıp durdu. şimdilik iyi. ancak nefesi kokuyor sanki. böyle rahatsız edici bir koku. Aldığımızda yoktu diye biliyorum. sultan papağanları mı böyle kokar yoksa hasta mı kuşum?
 
Kokunun kaynağı ağzı mı yoksa genel kuş kokusu mu bu önemli. Ağzından keskin bir koku geliyorsa kursakla alakalı bir problemi olabilir.
 
ilk aldığımızda her zamanki kuş kokusu vardı. şimdi tam olarak ağzından mı geliyor bilemedim ama kötü kokuyor. ayrıca bu sabah ishal olmuş. çok cıvık. veterinere götürelim mi? ankarada önerebileceğiniz kuştan anlayan bir veteriner varsa çok iyi olur.
 
Merhaba.Ankara için Vtm hayvan hastanesinde hekim Elif Hanım ve Afacan Vet. Kliniği tavsiye ederim..Bunlar kuştan anlayan hekimler diye biliyorum..

Kuşun midesinde ve sindirim sisteminde sorun varsa ağzında koku olur. Benim kuşumun birinde olmuştu..Kusuyordu aynı zamanda..Ağızdan ballı zencefilli yoğurt verdim her gün bi kaç damla..Zaten iki güne geçti..Ama sizinkinin sorunu başka belirti ne var ona göre bakın..
 
Geri
Üst