Elinizde diğer kuşlarınıza ait takviyeler vardı sanırım,neler olduğunu yazar mısınız?
teyzemlerin kuşu çok ilgilenmiyorlar defalarca söyledim ama bu gün aldım evime bir süre bende kalacak ne yapabiliriz bu kuş için. sürekli bi yerlerini kanatıyor. yemek yemesi güzel su fazla içmiyor.
Cok teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayacağımÖncelikle veterinerden ivermectin etken maddeli bir ilaç alın. Kuşun ensesine deriye gelicek şekilde bir damla damlatın. Bir hafta aralıklarla 3 uygulama yapın. Eğer sorun parazit kaynaklıysa sorunu çözücektir.
Eczaneden ketoral şampuan alın. Haftada iki defa olmak üzere kuşu bu şampuanla yıkayın. Bunada 3 hafta kadar devam edin. Eğer sorun mantar kaynaklıysa sorun çözülür.
Bu uygulamayı yaparken kuşu üşütmemeye dikkat edin. Yıkamadan sonra iyice durulayın ve cereyan almayan bir yerde dursun. Su ılıktan biraz sıcak olabilir..
Bu iki uygulama dışında versele laga mutavit yada nekton biyotin ürünlerinden birini alın. Haftada iki defa düzenli kullanın. Zamanla tüyleri toparlar inşaallah.
Yapılabilecekler bunlar geçmiş olsun...
Hocam hatirlayamadimElinizde diğer kuşlarınıza ait takviyeler vardı sanırım,neler olduğunu yazar mısınız?
Hepsini hatirlayamadim elimde degil kusum ölünce atmistim. Powerchol sedochol vardi ikisini hatirliyorum.Elinizde diğer kuşlarınıza ait takviyeler vardı sanırım,neler olduğunu yazar mısınız?
Birde bor hafta araliklarla 3 uygulama demissiniz. Tam olarak nasil yani. Bir haftada 3 kere yapacagim. Sonra 1 hafta bekleyip diger hafta yine 3 kere mi yapacağımÖncelikle veterinerden ivermectin etken maddeli bir ilaç alın. Kuşun ensesine deriye gelicek şekilde bir damla damlatın. Bir hafta aralıklarla 3 uygulama yapın. Eğer sorun parazit kaynaklıysa sorunu çözücektir.
Eczaneden ketoral şampuan alın. Haftada iki defa olmak üzere kuşu bu şampuanla yıkayın. Bunada 3 hafta kadar devam edin. Eğer sorun mantar kaynaklıysa sorun çözülür.
Bu uygulamayı yaparken kuşu üşütmemeye dikkat edin. Yıkamadan sonra iyice durulayın ve cereyan almayan bir yerde dursun. Su ılıktan biraz sıcak olabilir..
Bu iki uygulama dışında versele laga mutavit yada nekton biyotin ürünlerinden birini alın. Haftada iki defa düzenli kullanın. Zamanla tüyleri toparlar inşaallah.
Yapılabilecekler bunlar geçmiş olsun...
Birde bor hafta araliklarla 3 uygulama demissiniz. Tam olarak nasil yani. Bir haftada 3 kere yapacagim. Sonra 1 hafta bekleyip diger hafta yine 3 kere mi yapacağım
Çok teşekkür ederimHayır yanlış anlamışsınız yada ben yanlış anlatmışım. İvermektini haftada bir kere kullanıcaksınız ve buna 3 hafta devam ediceksiniz. Toplamda 3 doz uygulamış olacaksınız..
Çok teşekkür ederim
Tabiki. Kuslar icin boyunluk gibi bisey varmi acaba kullanmali miyim kendisini yolmasin diyeRica ederim konuyu ara sıra güncelleyin kuşun durumunu takip edelim..
Tabiki. Kuslar icin boyunluk gibi bisey varmi acaba kullanmali miyim kendisini yolmasin diye
evet haklısınız bunu düşünmemiştimBu tarz şeyler var evet ama geçici çözüm sağlar sorunu çözmez. Birde kuş kendini kaşıyamadığı için daha çok strese girer..
https://ibb.co/Cpf6VR6Q
bu ilacı aldım. kullanımı için 1 damla yeter mi tüm vücuduna nasıl yapacağiz onu
tamamdır çok teşekkür ederim hocamTüm vücuduna değil sadece enseye bir damla damlatıcaksınız. İlacın kuşlarda kullanımı bu şekilde. Deriden emilip kana karışıyor ve tüm vücuda o şekilde etki ediyor. İç dış parazitere etkilidir.
Damlattıkdan sonra bir süre sonra deride kızarıklık vs. olabilir normaldir endişe etmeyin..