Karadeniz Pet

Teşekkürler

Mehmet KOÇTÜRK

Meraklı Üye
Katılım
18 Ara 2014
Mesajlar
337
Tepkime puanı
0
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu hobiye yeni başlayanlardanım. Malum kuşların acemisiyim. Onları yeni yeni tanıyorum,keşfediyorum. Kuşumu ilk aldığımda çok tedirgindim. Ona iyi bakamayacağımı düşünüyordum. Bu sebeple ki sürekli internette araştırmalar yapıyor muhabbet kuşlarıyla ilgili herşeyi öğrenmeye çalışıyordum. Sonra bu siteyi keşfettim üye oldum. Konuları incelediğimde ise bu hobinin başka bir deyişle sevdanın tüm detaylarını problemlerimizin çözümlerini buldum. Birkaç soru sorduğumda ise ustalarımızdan anında cevaplar almaya başladım ve sorunlarımı hallettim. Buradaki hızlı cevap ortamı bilgi paylaşımı beni gerçekten çok mutlu etti. Bizlere bu ortamı sunan site kurucu ve yöneticilerine, çok değerli ustalarımıza ve arkadaşlarıma TEŞEKKÜR EDERİM. İyi hobiler :)
 
Son düzenleme:
Keyifli sohbetler bu forumda bilgi alışverişi her zaman mevcuttur.
 
Arkadaşım madem böyle bir konu açtın bende eklemeler yapayım. Bende 1 sene önce bu hobiye başladım ve yavru alma hevesiyle her gün kuşlarımı inceliyordum. Bu site sayesinde ve ustaların verdiği önerilerle şu anda 4 çift kuşum var ve hepsinin altında yumurta var. Daha öncede yavru büyüttüler. Bende bu siteyi kuran ve hala devam ettiren dostlara TEŞEKKÜR EDERİM. Lütfen ustalar bilgilerini ve tecrübelerini bizimle paylaşmaya devam etsinler
 
Biz kocaman bir aileyiz keyifli paylaşımlar.
 
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki petshoplar (bunu genelleme olarak söylemiyorum,tabiki işlerini profesyonel şekilde yapanlar mevcuttur) tarafından da çok güzel bir şekilde aldatıldığımı da farkettirdi bu site. Çek diye aldığım kuşun yerli, erkek diye aldığım kuşun dişi olduğunu bura sayesinde öğrendim. Ve artık o tür yerlerle ilişkimi kesip doğrudan üreticiye yönelmem gerektiğinin farkındayım. Sitede çok güzel kuşlar ve profesyonel üreticiler var.
 
Sizlere faydali olabiliyorsak ne mutlu bizlere.
 

Benzer konular

Geri
Üst