Karadeniz Pet

Yavru kuş sahiplendirebilecek varmı

Caner12345

Yeni Üye
Katılım
24 Kas 2018
Mesajlar
31
Tepkime puanı
3
Merhaba arkadaşlar marta askerim nisan gibi askerliğim bitecek istanbulda olacam yavru kuş sahiplendirebilecek varmı elazığa getirecem dönüş uçakla olacak dayanırmı 1 saatlik yolçuluğa oturduğum şehirde güzel kuş yok küçük yer
 
Dayanmasina dayanir tasima kafesi alirsiniz rahat gider otobüsle bile yollayan var ancak ucak alirmi bilemem
 
uçaklar evcil hayvan taşıyor. thy vs. hangi firmayla gidecekseniz evcil hayvan taşıma bölümünde gerekli açıklamaları yapmışlar. her firmanın şartları farklı. küçük taşıma kafesleri var. isterseniz onlardan alabilirsiniz. ya da uygun ölçülerdeyse kendi kafesini de kullanabilirsiniz. kuşu kargo bölümüne koymuyorlar, kabinde yanınıza alıyorsunuz.kucağınızda gidiyor. uçuştan belli bi saat önceye kadar bildirmeniz gerek evcil hayvanınızın olduğunu. check in sırasında da bi miktar ücret ödemeniz gerek kuş için. yine internet sitelerinde yazar ne kadar ödeyeceğiniz. ben kuşum için veterinerden 'yapılan muayene sonucu uçmasına engel yoktur' gibi bişey yazan bi kağıt da almıştım. kuşların aşısı falan yok sonuçta. yine de ne olur ne olmaz diye aldım hiç bakmadılar. uçakla çok ekstrem durumlar dışında bi sorun olmaz. en rahat gidebileceğiniz ulaşım aracı.
 
75 tl gibi bir ücreti var diye biliyorum.yalnız ünal vlog diye bir kanal var orada adam bunun videosunu bile çekmiş.ona gözatmanızı öneririm.bence hayvan sizle birlikte yolculuk edecekse tamam ama sizle birlikte yolculuk etmeyecekse sıkıntılı olur.
 
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar duruma göre bakacam :)
 
Geri
Üst