Yorganli kafes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Akin7812
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akin7812

Yeni Üye
Muhabbet kusumu geceleri soguk olmasin diye mont um la kapliyorum bisey olmaz degilmi bide kafesten istedigi gibi cikip girdigi icin montu sarinca Firlama yerinde durmuyor kacmaya calisiyor :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gençler hitabınız hoş olmamış.

Gençler hitabınız hoş olmamış.
Düzenlendi.
Muhabbet kusumu geceleri soguk olmasin diye mont um la kapliyorum bisey olmaz degilmi bide kafesten istedigi gibi cikip girdigi icin montu sarinca Firlama yerinde durmuyor kacmaya calisiyor :D
Arkadaşında belirttiği gibi, yaşınız kaç bilmiyorum fakat 10undan 40 ına kadar her yaşta bay ve bayan üyelerimiz var. Gençler diye cümleye başlamak bu tür ortamlarda hoş karşılanmaya bilir.
Sorunlarınıza gelecek olursak o kadar mont felan gereksiz siz standart ısıda ortam sağlayın yeterli

Benim kafes pvc ile kaplı balkonda olduğu için akşamdan sabaha soğuk oluyor bende battaniye ile örtüyorum boydan boya umarım faydası oluyordur.

Ekli dosyalar

• 20161122_125331.jpg
    20161122_125331.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 51
Benim kafes pvc ile kaplı balkonda olduğu için akşamdan sabaha soğuk oluyor bende battaniye ile örtüyorum boydan boya umarım faydası oluyordur.
Aa cok guzel olmus sizmi yaptiniz kafesi yem dokulme olayi olmaz cok guzel

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aa cok guzel olmus sizmi yaptiniz kafesi yem dokulme olayi olmaz cok guzel

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler kayraa bey daha iyisi sizin olsun evet evde kullanılmayan kitaplık vardı ön tel aldım tava olarak hazır bulamadım sanayide yaptırdım yuvalık yeri açtım folluk için yem dökülmesi oluyor ön taraftan o da olcak artık :)

Kuşum evde uçmaya çalışırken düştü. Şimdi kusuyor ne yapmalıyım. Daha 35 günlük

Yavru kuşları en az 45 günlük olana kadar salmayın iletişiminizi kafes içinde sağlayın. Odayı çevreyi ve sizi tanıması anca... Geçici şok geçirmiştir kendi haline bırakın rahatsız etmeyin takipte kalın kanama felan yoksa problem olmaz

Geri