"Firlama" kelimesini Diyorsan şirin afacan anlaminda Soledim Kardesim e tabi Herkesin Anlayisi farkli.Gençler hitabınız hoş olmamış.
Düzenlendi.Gençler hitabınız hoş olmamış.
Arkadaşında belirttiği gibi, yaşınız kaç bilmiyorum fakat 10undan 40 ına kadar her yaşta bay ve bayan üyelerimiz var. Gençler diye cümleye başlamak bu tür ortamlarda hoş karşılanmaya bilir.Muhabbet kusumu geceleri soguk olmasin diye mont um la kapliyorum bisey olmaz degilmi bide kafesten istedigi gibi cikip girdigi icin montu sarinca Firlama yerinde durmuyor kacmaya calisiyor
Aa cok guzel olmus sizmi yaptiniz kafesi yem dokulme olayi olmaz cok guzelBenim kafes pvc ile kaplı balkonda olduğu için akşamdan sabaha soğuk oluyor bende battaniye ile örtüyorum boydan boya umarım faydası oluyordur.
Teşekkürler kayraa bey daha iyisi sizin olsun evet evde kullanılmayan kitaplık vardı ön tel aldım tava olarak hazır bulamadım sanayide yaptırdım yuvalık yeri açtım folluk için yem dökülmesi oluyor ön taraftan o da olcak artıkAa cok guzel olmus sizmi yaptiniz kafesi yem dokulme olayi olmaz cok guzel
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi