Mine bursa
Meraklı Üye
Merhaba, Geçen hafta kuşumu kaybettim malesef, ben bi daha kuş almam derken dün gece bir arkadaşım bana bir kuş getirdi. Bir arkadaşının komşusunın kuşuymuş ve kimse bakmıyormuş kuşa. Sahibi sürekli komşulara bırakıp şehir dışına çıkıyormuş. Çok şaşırdım ve hatta biraz kızdım arkadaşıma... Ama kuşa da çok acıdım. Şöyleki ; arkadaşım anlatıyor, kuş çok akıllıymış falan , sulukta suyu bittiğinde ısrarla ötüp su istiyormuş.. Yani siz anlayın garibanın halini... Biraz zayıf zaten..
Kafesi çok pis ve özensiz, yemliklerde yem bitmiş bir haldeydi.. Hepsini yıkayıp doldurdum ama kafes içi düzene pek el atmadım gece yabancı evde uyuyacak diye. Sanırım ona bakacağım bundan sonra...
Kuşun fotolarını ekleyeceğim , dışkısı iyi görünüyor. Cinsi erkek ve çok hareketli, tıpkı ufak tefek, yerinde duramayan, kova burunlu karadeniz erkeğine benziyor.
İsmi ŞURUP )
Sizden yardım isteyeceğim konu şu, çok kaşındı, neden acaba, ne yapmalıyım.
Birde kaç yaşında acaba tahmin edebilir misin..
Bütün gece aynasının orda , yanlamasına uyudu ve genelde orada duruyor. Aynayı çıkarsam stres yapar mı..?
Yetişkin bir kuş için farklı ev farklı sahip stres yapar mı. ??
Kafesi çok pis ve özensiz, yemliklerde yem bitmiş bir haldeydi.. Hepsini yıkayıp doldurdum ama kafes içi düzene pek el atmadım gece yabancı evde uyuyacak diye. Sanırım ona bakacağım bundan sonra...
Kuşun fotolarını ekleyeceğim , dışkısı iyi görünüyor. Cinsi erkek ve çok hareketli, tıpkı ufak tefek, yerinde duramayan, kova burunlu karadeniz erkeğine benziyor.
İsmi ŞURUP )
Sizden yardım isteyeceğim konu şu, çok kaşındı, neden acaba, ne yapmalıyım.
Birde kaç yaşında acaba tahmin edebilir misin..
Bütün gece aynasının orda , yanlamasına uyudu ve genelde orada duruyor. Aynayı çıkarsam stres yapar mı..?
Yetişkin bir kuş için farklı ev farklı sahip stres yapar mı. ??