Merhabalar. Hint bulbulu beslemeyi dusunuyorum aklima takilan bi kac sey var. 1. Evcillestirilebilirler mi? 2. Ureme potansiyelleri nasildir ? 3. Ne yer ne icerler 4. Cok fazla otup ses cikartirlarmi fiyatlari ne civarda yardimci olursaniz sevinirim
1. Evcilleştiren var.. ==> http://www.muhabbetkusu.com.tr/egzo...ler/hint-bul-nasil-evcillestirilir-31773.html 2. Üreme kolay, bol yavru.. 3. Kendi yemleri var muhabbet kuşu yemine benziyor, daha ince taneli. 4. Çok fazla ötmezler, ötse de sesleri yüksek değil. 5. Tanesi 15-20TL den başlayanı var. 200TLye kadar gördüm..
Sagol levent abi peki evde muhabbet kusu kafesinde beslenebilirmi benim ki biraz buyuk bi cift alip uretebilirmiyim? SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Coy tuy dokerlermi ? Cok diski yaparlarmi muhabbet kuslarina oranla ? SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuzey kardeşim merhaba ben hint bülbülü üretimhanesi kurdum. Hint bulbulleri cok şirin ve hızlı ureyen turlerdir. Tuylerini yuva ormek icin kendileride yolabiliyorlar yem ve suyu daha cabuk tuketiyorlar. Ilgilenebilirseniz mukemmel kuslardır. Ispinoz turleride dusunebilirsiniz. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ispinoz ile hint bulbulu arasindaki fark nedir ? SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ispinoz genel ismidir diye biliyorum sivri gagalilarin cogunu kapsayan hint bulbulude dahil. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hızlı hareket ettikleri icin biraz daha pasakli sayilirlar benim salmam var kafeste beslemiyorum kum serili yuzeysel yapiyorum sorun yasamadim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi