selam arkadaşlar bugün mamam geldi yavru birtane kuşum var bu mama kabından aldım yarısı kadar koydum mamadan fazlamı sizce
Evet çok hocam Bitane kuşa çok fazla hemde, kaşıkla ölçün yani bir yemek kaşığı verebilirsiniz, gerçi bir kuşa o bile çok, yemediği mamayı 6 saatten sonra almanızda fayda var
ben yemligi tepeleme dolduruyorum kendi yaptığım mamalarla.. yedigi kadarını yiyor gerisini atıyorum.. siparişle almışsınız fazla veripte ziyan etmeyin derim.
ustunde 3 gun veya 2 gun ust uste v erebılırsınız yazıyorda oyuzden sordum -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:57 -- veya fazla versek negibi zararı olur çıkarttım kafesınden sımdı elımı ısırmaya calıstı cok sevdı masallah
kuşun bitirebilecegi kadar koy.. 1 yemek kaşığı yeterli, 7-8 saat duracak sonuçta.. bitirebiliyorsa verdiklerinizi biraz biraz arttırırsınız ölcegini..
tamamdır, kendine göre bir beslenme programı ayarlayabilirsin kuşuna, elma yediğin zaman çöpünü ver, kuşlar elmayı sever.
hm orta yerı dıyorsun kanka bende orta yerı kemırıyordum ama verırız artık haha yavru ama daha ogun koydum yanasmadı