Wayy ben bile aci biber yiyemiyom kuslar nasil yiyor acaba DDVerebilirsin. Ekstradan nane yaprağı biber( acı tatlı farketmez, dolmalık biber de olur) kiraz vs.
Tad duyuları olmadığı için?Wayy ben bile aci biber yiyemiyom kuslar nasil yiyor acaba DD
E ozmn benm guşlarim niye ilk basta elmayi sevmiyordu da ben alistirdim bn internetten okudum youtubeden da baktim tad alabiliyorlarmisTad duyuları olmadığı için?
Mesela elmayi sevmiyolardi bn yemle birlikte denedim olmadi kuslari aldm elime agizlarina tuttum ilk defa yediler bidaha yememezlik etmesiler walla DTad duyuları olmadığı için?
Tad alabilseler acı bibere nasıl saldırsınlar? Ufacık agızları var zaten empati kur kuş olsan saldırır mısın acı bibere?E ozmn benm guşlarim niye ilk basta elmayi sevmiyordu da ben alistirdim bn internetten okudum youtubeden da baktim tad alabiliyorlarmis
Bnmkiler aci biber yemiyo hic yiyen kus gormesim belki aci seven kus varfir yada sadece acinin tadini az aliyorlardir yada aciyi sadece hissetmiyorlardirTad alabilseler acı bibere nasıl saldırsınlar? Ufacık agızları var zaten empati kur kuş olsan saldırır mısın acı bibere?
Ben bizzat denedim götürüyorlar.Bnmkiler aci biber yemiyo hic yiyen kus gormesim belki aci seven kus varfir yada sadece acinin tadini az aliyorlardir yada aciyi sadece hissetmiyorlardir
Faydalılar, zararları olmaz. Mevsimi olan meyveler de verebilirsiniz. Çekirdekleri çıkartın tabiiArkadaslar ben kuslarima havuc marul salatalik haslanmis tuzsuz patates vb seyler veriyorum bunlarin bir zarari olurmu bugun patates verdim sadece daha birseyler verebilirmiyim yada yeterli mi