dun kafesindeki tek degisiklik kafesine probiyotik koydum o kadarDün gecekiler normal fakat en son yaptıkları biraz kötü. Etrafında çok az bir sıvı bile olması ishal demek, sıvının renkli olması enfeksiyon olabileceği anlamına geliyor. Çok renk yok sanırım hafif yeşillik var.
Dünden beri değişen birşey oldu mu? Kafesin konumu, yem, su ya da herhangi birşey?
kafesinde tek degisiklik dun biraz probiyotik ekledim bide son diskilari normale dondu fotografini atayimDün gecekiler normal fakat en son yaptıkları biraz kötü. Etrafında çok az bir sıvı bile olması ishal demek, sıvının renkli olması enfeksiyon olabileceği anlamına geliyor. Çok renk yok sanırım hafif yeşillik var.
Dünden beri değişen birşey oldu mu? Kafesin konumu, yem, su ya da herhangi birşey?
Anlık değişkenlik gösterebiliyor nadirde olsa. Durumu nasıl? iştahı? Kabarıklığı? Neşesi?kafesinde tek degisiklik dun biraz probiyotik ekledim bide son diskilari normale dondu fotografini atayim
iştahı gayet iyi kumuda yeminide yiyor çok neşeli uçmak için can atıyor şuan bide gene bir kac tane degisen diski var fotograflari birakiyorumAnlık değişkenlik gösterebiliyor nadirde olsa. Durumu nasıl? iştahı? Kabarıklığı? Neşesi?
Son dışkıları bu şekilde mi?iştahı gayet iyi kumuda yeminide yiyor çok neşeli uçmak için can atıyor şuan bide gene bir kac tane degisen diski var fotograflari birakiyorum
aksam 5-6 dan beri boyle duzeldi ama diskiyi yapiyor ve bazi diskilarda bembeyaz su oluyor ama diskidan sonra geliyor sanirim sivi biraz zaman ilerledi 2-3 tanesi sarilasti sivilarin digerleri kaldi oyleceSon dışkıları bu şekilde mi?
ama cok nadiren sarilasiyor sivi o da cok az bi sarilik baya azSon dışkıları bu şekilde mi?
Anladım. 2 gün probiyotik takviyesi yapın.aksam 5-6 dan beri boyle duzeldi ama diskiyi yapiyor ve bazi diskilarda bembeyaz su oluyor ama diskidan sonra geliyor sanirim sivi biraz zaman ilerledi 2-3 tanesi sarilasti sivilarin digerleri kaldi oylece
tamam bu gun ilk gun zaten yarina duzelir umarim fakat gun icinde probiyotikli su dan az iciyor bu farkedermiAnladım. 2 gün probiyotik takviyesi yapın.