Merhabalar. Muahbbet kuşum aralık doğumlu ortalama 7 aylık bir erkek. ona dişi almak istiyorum sizce alma zamanı gelmiş mi yavru almak istiyorum eş olurlarsa ne kadar zamanda yavru alırım.. ??
Zaman olarak uygundur, yavru almak istiyorsanız Kıvamında bir dişi kuş alırsanız olur. Istanbul içi ise yardimci olabilirim, damızlık icin bıraktığım güzel dişiler var elimde.
Neden 9 10 aydan önce yuvalık takmıyım. hemen yavru almak istiyorum Ortalama aynı yaş grubu olması gerekiyor. renklerii farklı olsa bir sıkıntı olur mu ? -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:48 -->-> Daha önceki mesaj 15:30 -- GÜncelllllllllllll
Dişiyi aldığın gibi yuvalığı takarsan hayvanları strese sokabilirsin. Bırak biraz birbirlerine alışsınlar. Renk farkı önemli değildir.
Şimdiden alın,Levent bey'in dediği gibi biraz birbirlerine alışsınlar genç kuş erken kuluçka sorun yaşarsınız.