bit olup olmadığını anlamak için üstüne gece bir havlu atıp sabah bakın eğer havluda kararma vs varsa bittir.Tüylerini yoldugu için kanatiyor olabilir.Veya başka bir hastalık dan dolayı zayıflamış olabilir.Dışkı resmi paylasin hastalik konusunda bilgisi olan arkadaslar yardimci olsun.Suyuna ön önlem olarak elma sirkesi damlatin.Yem yiyip yemedigini kontrol edin.Yemiyorsa siz elinizle besleyin.Aspur ,dal dari veya yulaf verebilirsini.Kirmasi daha kolay olacaktır.Eğer onlarida kiramiyorsa siringayla beslemeniz gerek.İyice ilerlemeden müdahale etmelisinizevet erkek. ilaç sıktım bi değişiklik yok. veterinere götürdüm göğüs kemiği jilet gibi olmuş dedi, biraz zayıflamış. Kurumadan şüphelendik
bana da geldi.Ama sadece ishal olduklarinda sorun olmuyor maalesef.İnşallah birşeyi yoktur.Stres kaynaklidir.O zamanda ona göre bir öneri yapilir.Ama önce bilen biri bakmali benceDışkıları normal gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dişiler gibi olmasada yapıyorlar.Yani stres olmasada kusuyolar,tavir alıyorlar vb.İnşallah önemli biseyi yoktur.Yani erkek kuş çok stres yapmaz bence erkekler çok hareketli oluyor tüye girdiğinde bile çok dinç oluyorlar yani bence depresyon gibi bir şey midir qnlamadım ama hastadır belki Veterinelin dediği gibi
Aynen öyle.İnşallah birab önce düzelirYani stresten susmaz diye düşünüyorum olsa bile inşallah düzelir vetereinerler gerekli muayeneyi yapmıştır zaten