Yavru muhabbet

Kursağını ne sıklıkla kontrol etmeliyim.
Bir de kafesten ayırdığından beri evde kıyamet kopuyor ötüşmelerden

Kuşlarınıza bir veterinerden alınabilecek içinde Lizin ve metiyonin bulunan Multivitamin+aminoasit takviyesi yapmalısınız. 3-5 gün kadar. Sonra 2-3 ara verip tekrar takviye yapın. Hem anne tüy yolmaktan vazgeçecektir. Hem de yavruların tüyleri bir haftaya yeniden belirecektir.

Kuşlarınıza bir veterinerden alınabilecek içinde Lizin ve metiyonin bulunan Multivitamin+aminoasit takviyesi yapmalısınız. 3-5 gün kadar. Sonra 2-3 ara verip tekrar takviye yapın. Hem anne tüy yolmaktan vazgeçecektir. Hem de yavruların tüyleri bir haftaya yeniden belirecektir.
Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Ben Vitalis kullanıyorum

Vital max veya Vit amino tonic. Ama her veteriner başka markalarla çalışabiliyor. Siz içeriğini mutlaka kontrol edin. Lizin ve metiyonin olduğunu görmeden pahalı yabancı ürünleri almayın.

İlacı TEM’in edemezsek başka bir şekilde durumu düzeltmemiz mümkün mü?

Yavrunun kursağını ne sıklıkla kontrol etmeliyim daha önce tecrübem olmadı

Vital max veya Vit amino tonic. Ama her veteriner başka markalarla çalışabiliyor. Siz içeriğini mutlaka kontrol edin. Lizin ve metiyonin olduğunu görmeden pahalı yabancı ürünleri almayın.
? Babanın beslediğinden emin değilim kaç gün gözlemlemem gerekli anneyi ayırdım çünkü yoluyordu

Babanın beslediğinden emin olun eğer beslemezse anneyi tekrardan yanına alın yoksa yavruyu kaybedebilirsiniz. Eğer beslerse yavru yeme düşene kadar baba beslesin. Bu arada yavrunun tırnaklarınıda temizleyin

Babanın yuvayla yavruyla alakası yok şu saat oldu yuva içine bile girmedi. Kursak ufalmış durumda anne başka kafeste ötüp duruyor yavru öttükçe ama birleştirmeli miyim yoksa beklemeli miyim

Son hali. Kursağı ufaldı. Bu büyüklükte anneyi ayırdık tüy yolduğu için nasıl besleyebilirim. Ya da anneyi birleştirmek mi gerekir bilgi sahibi de değilim

Ekli dosyalar

• 265CAA86-8B35-4C4C-86EF-81DCEE74E7FF.jpeg
    265CAA86-8B35-4C4C-86EF-81DCEE74E7FF.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 22
  • 0C7B4B00-DC31-49CE-8A37-F762CB20F1F6.jpeg
    0C7B4B00-DC31-49CE-8A37-F762CB20F1F6.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 18
Dün kursağı böyleydi şimdi ise küçücük

Ekli dosyalar

• B7A88F61-828D-4DDB-9977-CDBAAE89F159.jpeg
    B7A88F61-828D-4DDB-9977-CDBAAE89F159.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 19
Ustalar daha iyi bilirler tabi yavru konusunu.Ama bence artık ayaklarına mutlaka müdahale etmelisiniz.Açlıktan ölmezsede ordan mikrop kapıp ölecek.

Demiştim ya baba bakmazsa mecbur anneyi koyun diye

Bütün gün gözlemledim. Öncelikle anneyi ayırdım kafesten ayrı bir kafese aldım. Baba hiçbir şekilde yuva ile ilgilenmedi yavru orda ciyaklıyor bana mısın demedi. Anne ayrı kafesten yavru öttükçe o da öttü. Geç saate kadar bekledim kursak boş kaldı yukarı da fotoğrafına attım. Anneyi geri kafese koydum. Hemen yuvaya girip besledi. Ama hala tüyleri yolma huyu devam ediyor nasıl bir çözüm bulabiliriz

Yavruyu besledikten sonra gün içerisinde ayırma gibi birşey yapsak nasıl olur Yani böyle birşey mümkün mü

Geri