Karadeniz Pet

Muhabbet Kuşu Forumu - Muhabbetkusu.com.tr

Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
eyunal. Senin konunu biliyorum. Sen başka bir moderatör arkadaşla kararlar veriyorsun. Ben karışırsam problem olur. Üzgünüm ama bir kişiyi dinlemek lazım. Herkesle o kadar konuştun ki artık kuşunun yaşıyor olması bile mucize. Bence veterinerini dinle başka hiç kimseyi dinleme.
E
eyunal
Veterinere kalıyor olsaydi(son dışkı analizine gore ) saglikliydi ancak durum öyle değildi. Yani veterinerden aldigim antibiyotik tedavisi bitince kuşum tekrar hasta oldu ve tedavi biter bitmez dışkı analizi yapılmıştı. Bunun neticesinde zaten konum silinince tekrar açmak durumda kaldım. Ishal geçmiş görünüyor ancak şuan da yem var diski da ne yapacagimi şaşırdım
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Kuşu bir hafta kadar rahat bırak. Sadece vitamin ve probiyotik ver onuda profesyonel ürünler ver veterinerden alınma multivitamin+aminoasit ve veterinerden alınma probiyotik. Konuyla ilgilenme 1 hafta sonra bana durumu yaz. Kuş toparlansın. Sonra bakarız. Bu arada verdiğin ilaçları ve dozajlarını ve ne süreyle verdiğini paylaşman gerekiyor aynı ilaçları tekrar kullanmayalım.
E
eyunal
Bir kaç gün önceye kadar BACTRIM kullanıldı 7 gün suyuna 3 damla kullanıldı, sonra yoğurt suyu verildi sonra normal su bugün tekrar yoğurt suyu . Vitamin ve aminoasit olarak da aminsol var elimde
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Baktrim nasıl etkiledi? Olumlu, olumsuz ya da daha farklı? Aminosol olur. Amimosol bitince Bir daha veterinerden daha profesyonelini al. Yoğurt suyunu bırak kuşun düzelmez. Veterinerden Diazyme ya da öyle profesyonel bir ürün al. Senin durumun zaten sıkıntılı. Belkide sadece yoğurt suyundan olabilir tüm bunlar yoğurt suyunda doz aşımı çok tehlikeli.
E
eyunal
Evde Diazyme var
E
eyunal
Baktrim sayesinde 7 gün öncesine göre daha iyi durumda
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Evde diazyme var ve yoğurt suyumu kullanıyorsun? Pes vallaha neye göre kullanıyorsun? Hiç anlaşılır gibi değil. Dedim ya çok konuşuyorsunuz bir konu o kadar uzayınca lastik olur.
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
E
eyunal
Peki 100 ml suya ne miktarda atmam gerekiyor?
Ayhan OTÇUOĞLU
E
eyunal
Durumu anlatmaya çalışıyorum ancak karakter limitine takılıyorum :confused:
E
eyunal
diazymeyi 100ml suya ne kadar atmam gerekiyor ?
Geri
Üst