Karadeniz Pet

Muhabbet Kuşu Forumu - Muhabbetkusu.com.tr

U
ufuklarotesi
sizin videonuzu izledim de doksisiklin kullanılmasını söylemişsiniz. vitaform ilacında doksisiklin içermiyor. vitaformu kesip doksisiklin içerikli bir ilaca başlıyayım mı? bir de hangi ilacı alayım. doksisiklin hangi ilaçlarda var?
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Orada kalamar grit kömür verilmeyecek dedim. Bunları verdiyseniz sonuç alamazsınız? Siz bunları tedavi süresinde verdiniz mi?
U
ufuklarotesi
verilmeyeceğini bugün sizden öğrendim. annem haşlanmış yumurta beyazı koyuyordu yemliğe. mineral olduğu için tedavi boyunca vermem artık. bu arada veterinere doksisiklin almaya gittim. eczaneden monodoks mg tablet almamı söyledi. suluğuna pirinç tanesi kadar koyup içirmemi söyledi.
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Hapı 6 ya bölün yarım suluğa iyice karıştırın. 5-10 dakika kadar karıştırın.
U
ufuklarotesi
hap kapsül şeklinde . pirinç tanesi kadar tozu karıştırdım 200 mg. lık suluğun 3 te 1 ine koydum. içmesini görmediğim için biraz damlalıkla ağzına damlattım. bakalım Allah şifa versin inşallah etkili olur.
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
uygun. Dışkısı veya hareketleri zamanla düzelir. hergün tazelenecek. Tedavi 5 gün antibiyotik. 3 gün multivitamin 3 gün probiyotik şeklinde olacaktır. İlaçları suya çok iyi karıştırınız.
U
ufuklarotesi
sabah akşam tazeleyeceğim. ilaç suda çok kalmasın. dışkısı iyi maşallah. hareketlerinde de problem yok. tek sıkıntımız sesli nefes alış verişimiz ve uçunca nefes nefese kalması. uçurmuyorum zaten şuanda. hep kafeste. vitamin ve prebiyotik de tedavi sonunda vereceğim çok sağolun.
U
ufuklarotesi
abi son bişey soracağım. kuşların bulunduğu oda rutubetli odaydı. rutubettenkaynaklanmış olabilir mi? cereyan, soğukta kalmadılar çünkü. bir de astım filah olduysa yine bu tedavi işe yarar mı?
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Tedavinin işe yarayıp yaramayacağını tedavi sonunda göreceksiniz. Rutubet hastalık yapabilir.
U
ufuklarotesi
sera bronchipur w diye bir gıda taviyesi var. soğuk algınlığı durumlarında kullanıyormuş. antibiyotik tedavisis esnasında vermem uygun mudur? ya da 5 gün sonunda vitaminle beraber mi versem
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Bence uygun değil.
U
ufuklarotesi
tamam vermem. tedavi bitince destek amaçlı veririm
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
İçeriğinde alkol var kuşlar için zehir sayılır.
U
ufuklarotesi
ayhan abi merhabalar. bugün monodoks ile tedavinin 3. günündeyim. normal zamanlarda nefes alışımız sakin ve sessiz. sadece uçunca nefes nefese kalıyor. o da 10 sn sonra normale dönüyor. bir de ara ara ağzını açıp boğazında bişey varmış gibi yutkunuyor. sence iyiye mi gidiyoruz
U
ufuklarotesi
ben damlalıkla ilaçlı su damlatıp öyle içmesini sağlıyorum emin olmak için. haliyle hayvan panikleyip sesli nefes alıp veriyor ama bir süre sonra normale dönüyor. uçunca nefes nefese kalmamız geçer mi sizce?
Ayhan OTÇUOĞLU
Ayhan OTÇUOĞLU
Çok kronik halde değilse geçer. Geçmezse tekrar görüşelim.
U
ufuklarotesi
inşallah. uzun süredir yapmıyor. yakın zamandır sesli soluyor sadece. inşallah kronik değildir
U
ufuk.bal7744
Abi merhabalar. Bugün antobiyotigin 5. Gunundeyiz. 7 gün vermeye gerek var mı? Sesli soluma büyük oranda azaldı. Sadece yanına birden ben gidince heyecanlanip 5- 6 saniye sesli soluyup normale donuyor. Bir de ara ara yutkunuyor. Şimdi videosunu aticam sana bı bak istersen .
Geri
Üst