Karadeniz Pet

Önemli bir garip ve sıkıntılı konu;Ele alışkın kuşum eş tuttu ama çiftleşme yok...

noir

Yeni Üye
Katılım
15 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhabalar,bizim oğlan var adı Obito... Kendisi 15 aylık yumurtadan çıktığından 32.gününden bu yana her zamandır benimle birlikte.
Çok hareketli psikopat maceracı bir kuş kendileri fakat bir sorunu var,klasik ele alışkın kuş ve eşiyle çiftleşmeme...
Kaç zamandır ne yaptıysam olmadı şuan ikinci eşi var o bile artık kızgınlıktan çıktı fakat bir türlü çiftleşmiyor hıyar.
İlk eşide albino aldım bilerek (albinolar sorunsuz ve daha kolay eş tutuyor diye bildiğim için) fakat ne onunla ne de diğer ingiliz kırığı yeni dişiyle eş tutmadı ikisinede ilk geldiklerinde 1 2 defa üstüne çıkmaya çalıştı sonra tık yok...
Fakat elimle öyle bir eş ki anlatamam... Günde 4-5 Allah ne verdi hayır çeşmesi gibi durduğu yok ama dişiye gelince ne hikmetse hayrat kesiliyor...
İşin garibi öylede güzel eş tuttular ki yem mama darı ne yese kusuyor onu koruyor bazen dişiyi örseliyor gibi yapıyorum direk bağırarak geliyor kafese giriyor dişiyle gaga vs. tokuşturuyor vs. vs.
Ama bir türlü çiftleşme yok ilk eşide diğer ele alışkın olmayan kuşumla eş tuttu çiftleşti bir kere kızgınlık yumurtası attı ama ondan sonra oda duruldu.
Asıl önemli sorunum şu bizim oğlan sabah akşam deli gibi bağırıyor ama öyle bir bağırıyor ki kanarya gibi 6'lı 7'li nida atıyor hayatımda ilk defa bir kuşun bağırarak seri seri ötmesini nasıl diyeyim combo yapıyor resmen görmeniz gerekli yani sabah 5:30 da başlıyor akşam gece dahil susmuyor ev ahaliside artık benim üzerime gelmeye başladı bunun yüzüne babam bir gün kaçıracak diye korkmuyor değilim vallahi. :)
Son birde bu elimle çiftleşirken kendini galiba çok sıkıyor anladığım kadarıyla sperminde karışık kanda geliyor onunla alakalıda sorum var
neden olur yani bu kan kaç zamandır böyle... Uzun lafın kısası böyle 2-3 dertlerim var sizden ricam işi bilen abi ablam kardeşim amcam varsa Allah rızasına bana bir yardımcı olursa bu kardeşinin duasını alır...
Hayvanın kanıda yürüsün istiyorum babaları öldü son bir erkek kardeşi vardı dayımda oda onu bir arkadaşına şehir dışına hediye etti anlayacağınız elimizde bir bu kaldı.
 

Benzer konular

Geri
Üst