Erdi_ÖZTÜRK
Meraklı Üye
Gözü kapalı çıkmış göz rengi kırmızı ise albino. Bide yasını sormuşun oda gözünden belli olur. Diğer kuşun çiftse ayırın. Henüz es tutmamışlarsa kalsın kim kimi es tutarsa artık.Üstadlar kuşlarımın cinsi, yaşı nedir ??
Bide albinomu ayrı bi kafese mi koyayım ??
Daha net bir fotoģraf atarsanız kesin yorum yapalım. Ancak albinolarda cinsiyet genellikle dişidir.Üstadlar kuşlarımın cinsi, yaşı nedir ??
Bide albinomu ayrı bi kafese mi koyayım ??
göz rengi kırmızı biGözü kapalı çıkmış göz rengi kırmızı ise albino. Bide yasını sormuşun oda gözünden belli olur. Diğer kuşun çiftse ayırın. Henüz es tutmamışlarsa kalsın kim kimi es tutarsa artık.
fotoğraf buyrun bana yavru denildi bu kadar iri olduklarını bilmiyordum cidden albinoların kaç aylıktır üstad en fazla ? Bide cinsiyeti hakkında bilgi verirseniz ??Daha net bir fotoģraf atarsanız kesin yorum yapalım. Ancak albinolarda cinsiyet genellikle dişidir.
göz rengi kırmızı bi
fotoğraf buyrun bana yavru denildi bu kadar iri olduklarını bilmiyordum cidden albinoların kaç aylıktır üstad en fazla ? Bide cinsiyeti hakkında bilgi verirseniz ??
Yerli değilmi üstad renk olan kuşlarım bi onuda söylerseniz emin olmam iciniçinGözü kapalı çıkmış göz rengi kırmızı ise albino. Bide yasını sormuşun oda gözünden belli olur. Diğer kuşun çiftse ayırın. Henüz es tutmamışlarsa kalsın kim kimi es tutarsa artık.
Erkek gibi duruyor ancak yeni koyduğunuz fotoğraf da bir hayli kötü. Kuşun gagasını ćekmelisiniz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu umarım daha iyi sonuçlar verirErkek gibi duruyor ancak yeni koyduğunuz fotoğraf da bir hayli kötü. Kuşun gagasını ćekmelisiniz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE