1 gunluk yavrunun kursagi delinmis

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hulyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hulyaa

Paylaşımcı Üye
Dun cikan yavrum sabah iyiydi kursagi doluydu aksama dogru bir daha kontrol edeyim dedim baktim kursak bos bogazinda yem var. Galiba yediriyoken baktim dedim kapattim ciktim 1 saat sonra yine baktim ayni sekilde duruyor yavru aldim inceledim kanadiyla kursaginin arasinda ufacik yer delinmis ordan yem cikmis kurumus. Giren hava galiba bogazindaki yemi de kurutmus olmali ki ne iniyor ne cikiyor. Annesi yanlislikla yapti galiba yaa tirnagi takildi yada altina alirken fazla sert cekti. Aldim hemen kus uretimi yapan birine gosterdim kurtaramayiz dedi. Dunden beri agliyorum. Hala yasiyor ne yapayim yasayan biseyin can cekismesini bilmek cok zor geliyor

Konu kapanabilir yavru ölmüş

Çok üzüldüm böyle durumlar olabilir geçmiş olsun inşaallah bundan sonrakiler sağlıkla büyür

Tesekkur ederim. Insallah buyurler

Dun cikan yavrum sabah iyiydi kursagi doluydu aksama dogru bir daha kontrol edeyim dedim baktim kursak bos bogazinda yem var. Galiba yediriyoken baktim dedim kapattim ciktim 1 saat sonra yine baktim ayni sekilde duruyor yavru aldim inceledim kanadiyla kursaginin arasinda ufacik yer delinmis ordan yem cikmis kurumus. Giren hava galiba bogazindaki yemi de kurutmus olmali ki ne iniyor ne cikiyor. Annesi yanlislikla yapti galiba yaa tirnagi takildi yada altina alirken fazla sert cekti. Aldim hemen kus uretimi yapan birine gosterdim kurtaramayiz dedi. Dunden beri agliyorum. Hala yasiyor ne yapayim yasayan biseyin can cekismesini bilmek cok zor geliyor

Çok üzüldüm olmesinede üzüldüm ama can çekişmesine daha çok üzüldüm. Keşke siz oldurseydiniz acı çekmiş hayvan 2 gün boyunca bu kendisi için daha iyi olurdu madem yapacak birşey yok demiş veteriner. Gerçi ben bunu yazıyorum ama yapamazdim ben :D

Bende asla yapamazdim sonucta cikmadik candan umit kesilmez. Onunda kismeti bu kadarmis napalim.

Yaa cok üzüldüm :( can sagligi yenilerinin omrü uzun olsun :oops:

Insallahhh canim. Az once indim bahceye gomdum yavrumu

Geri