1 yaşında dişi kuşum halsiz sıkca uyuyor

Laman

Yeni Üye
Merhaba efendim. 1 yaşında dişi kuşum var 1 haftadır sürekli uyuyor bazen dışarı çıkıp oynuyordu ama günün büyük kısmını uyuyor. Yem yemesi de azaldı ben daldarı verince onu yiyor elimle yediriyorum. Dünden beri kusma hareketi yaptı bir kaç kez ama yem ve ya sıvı çıkarmıyor sadece kafasını ileri geri yapıyor, dışkısında da bozulmalar var açıkçası çok korkuyorum acaba sorunu ne ola bilir? Lütfen bana yardım edin

Son düzenleme:
Merhaba,Dışkı resmi ve videosunu paylaşır mısınız?

Fotoğraflarını yükledim efendim🙌🏻

Son düzenleme:
Merhaba,Dışkı resmi ve videosunu paylaşır mısınız

Son düzenleme:
Eczaneden triflucan şurup alın,bulamazsanız mikostatin şurup alın. Alır almaz kuşun ağzına 1 damla ilaçtan damlatın,yuttuğundan emin olun. Günde 2 kere,sabah 1 damla akşam 1 damla ağızdan içirin. 14 gün kullanın. Damla olarak vermekte zorlanırsanız, kuş suyundan içiyorsa o zaman 50 ml içme suyunun içerisine 10 damla ilaçtan ekleyip kafesine takın,içtiğinden emin olun ama,gün içerisinde ara sıra içmesi lazım,içmezse etkisi olmaz tabiiki.
Günde 2 kez ilaçlı suyu yeniden hazırlayıp kafese takın,gece ise suluğu kafesten çıkarın,sabah susamış olsun.

Eczaneden triflucan şurup alın,bulamazsanız mikostatin şurup alın. Alır almaz kuşun ağzına 1 damla ilaçtan damlatın,yuttuğundan emin olun. Günde 2 kere,sabah 1 damla akşam 1 damla ağızdan içirin. 14 gün kullanın. Damla olarak vermekte zorlanırsanız, kuş suyundan içiyorsa o zaman 50 ml içme suyunun içerisine 10 damla ilaçtan ekleyip kafesine takın,içtiğinden emin olun ama,gün içerisinde ara sıra içmesi lazım,içmezse etkisi olmaz tabiiki.
Günde 2 kez ilaçlı suyu yeniden hazırlayıp kafese takın,gece ise suluğu kafesten çıkarın,sabah susamış olsun.
Sizce kursak mantarı mı? Ağzında koku yok ve ya beyaz plaka ama göğüs kemiği sivri aşırı zayıflıktan.
Popo da şişliği yok bence yumurtadan böyle halsiz olur mu ki?

Siz bir an önce triflucan başlayın gelişmelere göre yol çizeriz teşhis koymaya çalışmak için bile vakti yok. Keşke 3-4 gün önce yazsaydınız.

Geri