Gözlerinde beyaz irisler cikmis olur
1 yaşından büyük kuşlarda ayaklarında pullanma oluyor şu fotodaki 1.5 yaşında var rainbow kanı var kaça aldınız![]()
Bence değiştirmeyin kızgın damızlık bu ele alışmaz yanına 1 tane daha dişi alın bunun gibi olsun kasında çizgi olmasın ve gözünde iris olsun eş olur ve sonra yavru alırsınız bu arada bu kuş bulması zordur burada 80 tlye satar petshopbu arada hollanda da ardap haç euro bi bakarmısınız 750 ml ve tüykiyeye kargo parası tahminen ne kadar tutar
![]()
Bence değiştirmeyin kızgın damızlık bu ele alışmaz yanına 1 tane daha dişi alın bunun gibi olsun kasında çizgi olmasın ve gözünde iris olsun eş olur ve sonra yavru alırsınız bu arada bu kuş bulması zordur burada 80 tlye satar petshopbu arada hollanda da ardap haç euro bi bakarmısınız 750 ml ve tüykiyeye kargo parası tahminen ne kadar tutar
![]()
![]()
![]()
ayaklar:
kendileri:
![]()
![]()
![]()
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:31 --
Bir tahmin et bakalım kaç yaşında bu kuşlar![]()
şanşlıymışsınız kuş yavruyken ele alıştırılmış ama konuşur mu bilemem eğer bu aralar konuşturmaya çalışırsanız iyi olur kızgın kuş çünkükuş maşallah güzel rainbow kanı var
Birde şu kargo işi ne kadar tutar hollandadan buraya
![]()
Hocam.sende benim aldigim kus kac yasinda 3 aylik diye yedirdiler![]()
Bugün kuş pazarınde bi çocuk rengarenk rainbow erkek kuşu 25 tl den satıyodu tam anlamıyo sanırım kuşlardan ben tam gördüm yandaki bi eleman kardeşim sen bekle parayı bozdurup yandan geliyom hemen dedi bemde bişey diyemedim çok güzel kuştu içimde kalmasın buraya yazayım dedimalmasaydı kesin almıştım hatta düşündüm adam yan tarafa gidince 30 tl teklif vereyim dedim sonra ayıp olur diye vazgeçtim off of ,şansıma tükürsem rüzgardan yine bana gelir
(