botaninko
Meraklı Üye
FORUM DIŞI SAHİPLENDİRİLDİ
01 - Irkı: İngiliz
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: aşağı yukarı 70 günlük
05 - Sağlık Durumu: İyi
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: 70 TL Kafesle isterseniz 110 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Okmeydanı Hastanesi Metrobüs Durağı.
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Gönderim yok.
11 - İrtibat Telefonu: 538 743 20 10
12 - Açıklamalar:
satma sebebi başta da belirtidiği gibi: kardeşimin dişi kuşuna erkek niyetine alınmıştı dişi çıktığı için satıyoruz. benim kuşlarla birlikte çıkardıkları gürültüden rahatsız olmasam satmazdım. kuş çok uysal ve sevecen.
- kuşun annesi Jumbo, babası da çok güzel ve iri bir DF İngiliz idi. kuş fizik olarak annesi gibi. jumbo'ya çok yakın bir kuş.
- kafes prinçtir. malzemeleriyle birlikte 50 liraya gibi tutuyor normalde. kuşla birlikte alırsanız daha uyguna gelmiş olacak.
içinde: versele laga gaga taşı, boncuklu salıncak, iki tahta tünek, iki tane cam mama kabı var.
video eklenmiştir: https://youtu.be/phJME-tvh4c

01 - Irkı: İngiliz
02 - Cinsiyeti: Dişi
04 - Yaşı: aşağı yukarı 70 günlük
05 - Sağlık Durumu: İyi
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: 70 TL Kafesle isterseniz 110 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Okmeydanı Hastanesi Metrobüs Durağı.
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Gönderim yok.
11 - İrtibat Telefonu: 538 743 20 10
12 - Açıklamalar:
satma sebebi başta da belirtidiği gibi: kardeşimin dişi kuşuna erkek niyetine alınmıştı dişi çıktığı için satıyoruz. benim kuşlarla birlikte çıkardıkları gürültüden rahatsız olmasam satmazdım. kuş çok uysal ve sevecen.
- kuşun annesi Jumbo, babası da çok güzel ve iri bir DF İngiliz idi. kuş fizik olarak annesi gibi. jumbo'ya çok yakın bir kuş.
- kafes prinçtir. malzemeleriyle birlikte 50 liraya gibi tutuyor normalde. kuşla birlikte alırsanız daha uyguna gelmiş olacak.
içinde: versele laga gaga taşı, boncuklu salıncak, iki tahta tünek, iki tane cam mama kabı var.
video eklenmiştir: https://youtu.be/phJME-tvh4c

Son düzenleme: