arkadaşlar 2 dişi 1 erkek muhabbet kuşu bir arada yaşasa sorun olurmu ? erkek sanarak ve adamında bana öyle söyleyerek aldığım kuş dişi çıktı . şuan çok öfkeliyim .dediğim gibi 2 dişi 1 erkek kuş bir arada yaşar mı ? çiftleştirmek istiyordum
İade et o zaman yaşar mı belki kuşların huyuna bağlıarkadaşlar 2 dişi 1 erkek muhabbet kuşu bir arada yaşasa sorun olurmu ? erkek sanarak ve adamında bana öyle söyleyerek aldığım kuş dişi çıktı . şuan çok öfkeliyim .dediğim gibi 2 dişi 1 erkek kuş bir arada yaşar mı ? çiftleştirmek istiyordum
Kuşların huyuna bağlı salma kuş kafesi yapnlar bile salmada arıza yapan kuşları ayırıyolar kafese çünkü diğerinin yuvalığnı bozuyor kavga yapıyor gibi durumlar,bazıları ise güzel güzel anlaşıyo kuşların huyuna bağlı.tamamdır eywallah son olarak 2 tane erkek kuş alıp 4 ünü aynı kafeste baksam olur mu ? (kafes yeterince büyük)
Size önerim kuş eşini kendi seçsin yoksa yumurta almanız zor olur.tm dır erkek muhabbet kuşu alıp mavisinin yanına koyuyorum diğer dişiyi ise ayırıyorum saolasın
Üretici veya pet shopa gidin kuşunuuzu erkek kuşların olduğu kafese atın orda 1 gün geçirsin geri gidin kuş orda eşini seçmiş olur onla kurlaşır öpüşür yem kusarlar izlerseniz zaten anlarsınız eğer imkanınız varsa üreticide deneyinnasıl seçcek ki nerden anlıcaz ? aynı kafesemi koyim