Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SELAMIN ALEYKÜM BEYLER. KUŞUM DİŞİ VE YAKLASIK 10 AYLIK FALAN YANINA ERKEK KUŞ ALICAM YUVALIK TAKIP ÜREMELERİNİ SAĞLIYACAGIM. FAKAT KAFESİN BÜYÜKLÜĞÜ NASIL YETER Mİ 2. KUŞ İÇİN VE KAFESTE BOYA KALKMASI FALAN OLDU BU KUŞA ZARAR VERİR Mİ ?
2 kapılı ise yuvalık takılır ama kafes büyük olsa bence daha iyi olur.Zaten ileride yavrular olup yuvalıktan atlayınca o kafes küçük gelecektir.Bide o tüneğin birisini biraz daha aşağıya koy bence ikiside yukarıda.
Yavru almayı düşünmeden önce kafesini değiştirmeye bak derim. Evet sonuçta o tellerle sürekli haşır neşirler.Boyalı kafeslerdense pirinç kafeslerin daha sağlıklı şartlar sağladığını biliyorum acizane. Ben yere konmasını bile istemiyorum halının tozu zarar verir diye.
Kalkan boyalar sebebiyle zararlı. Neden olacak Kafes tek kuş için bile ufak. Bence bir an önce git kafesi yenile. Pirinç biraz büyük bir kafes al. Öyle pahalı bir şey de değil. En az iki kapılı almayı unutma.