Sıkıntılı kuş
Yeni Üye
Ben kusumun yanina 2.yi aldim ne zaman ayni kafese koymaliyim konusturmak istiyorum
Evet arkadasimindi yarin sıkmayi dusunuyorum suyuna vitamin koydumda ne zaman alisirlar birbirlerine eskisi kafesine gidiyo birbirini ibikliyorlarEğer sağlam birinden almadıysanız önce iç ve dış parazitler için kür uygulayın, bu sırada hem size hem de ortama alışır.
Bilmiyorumki fotograf atsam bilirmisinizHangisi dişi hangisi erkek
2 kuş yan yana geldiğinde konuşturmanız mümkün değil.Bir kuşu konuşturmak istiyorsanız belirli adımları takip etmeniz gerekiyor.Ben kusumun yanina 2.yi aldim ne zaman ayni kafese koymaliyim konusturmak istiyorum
Ikiside disimi bunlarin ya disi diyorlar2 kuş yan yana geldiğinde konuşturmanız mümkün değil.Bir kuşu konuşturmak istiyorsanız belirli adımları takip etmeniz gerekiyor.
öncelikle ;
2 kuş olursa kendi cinsinden olcağı için size olan ilgisi azalıcak ve hem cinsine ilgisi artıcaktır bu durumda alıştırmanız mümkün olmayacaktır
mesela diyelim ki tek kuş nasıl alışır ? kendi cinsinden bir tane daha olmaz ise bir süre sonra sizi arkadaşı olarak belirlicektir ve alışması daha kolay olucaktır
Kuscular bana erkek dedi arkafasimda erkek diye almis opusuyolardi sabah falanben düşüncem dişi olduğundan yana
kuş seçiminiz yanlış hem çift olsun hem konuşsun istiyorsunuz bu dedikleriniz çift oldukları ve yavru olmadıkları sürece neredeyse imkansızKuscular bana erkek dedi arkafasimda erkek diye almis opusuyolardi sabah falan
Kiside yavru degilmi simdi bunlarin konusacak gibiler ses cikariyolar ikisinide ben almadim sadece kuscuya gosterdim benimkini internette disi derken erkek dedi ordaki arkadasim bi kac ay once yavru erkek diye aldi burda daha once sordum erkek diye birkac kisi dedi geneli disi 3 4 aylik dedi benim iyice kafam karisti desigim gibi sabah opusuyolardı falan birbirine satasiyolardikuş seçiminiz yanlış hem çift olsun hem konuşsun istiyorsunuz bu dedikleriniz çift oldukları ve yavru olmadıkları sürece neredeyse imkansız
hanımefendi kuşlarınız 3-4 aylık evet fakat konuşmaları için 1 1.5 aylıkken almanız gerekiyor kuş konuşmaya başlarsa 5nci ve 6ncı ayında başlar zaten verdiğiniz eğitime göre kuşlar dişi erkek değil tekrar yazıyorum 2 kuş yan yana dahi olmasa birbirlerini görseler dahi konuşmazlar doğanın kanununa aykırıI
Kiside yavru degilmi simdi bunlarin konusacak gibiler ses cikariyolar ikisinide ben almadim sadece kuscuya gosterdim benimkini internette disi derken erkek dedi ordaki arkadasim bi kac ay once yavru erkek diye aldi burda daha once sordum erkek diye birkac kisi dedi geneli disi 3 4 aylik dedi benim iyice kafam karisti desigim gibi sabah opusuyolardı falan birbirine satasiyolardi
Ayri yerlere koyuyum artik o zaman kiyamiyorumda birbirlerini seveceklerhanımefendi kuşlarınız 3-4 aylık evet fakat konuşmaları için 1 1.5 aylıkken almanız gerekiyor kuş konuşmaya başlarsa 5nci ve 6ncı ayında başlar zaten verdiğiniz eğitime göre kuşlar dişi erkek değil tekrar yazıyorum 2 kuş yan yana dahi olmasa birbirlerini görseler dahi konuşmazlar doğanın kanununa aykırı
kuşları ayırmayın bence ayrıca dişi kuş da asla konuşmazAyri yerlere koyuyum artik o zaman kiyamiyorumda birbirlerini sevecekler