Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Japones Çift 2 Japones Yavru (İstanbul Maltepe)
Detaylar resmin üzerinde yazıyor. Elimdeki tüm kuşlar bunlardır. Hobiyi bırakma kararı aldığımdan satışa koyuyorum. Yaz mevsimi olması dolayısı ile dinlenmedeler şuan.
@tanmalvic bey aslında 13 aylık olan çiftinizi sahiplenmek istiyorum da bütçemi baya bi aşıyor . yanlış anlama olmasın değer ortada ama işte bütçe de belli hobi olarak yapan için harcamalar ilk planda kalıyor
@tanmalvic bey aslında 13 aylık olan çiftinizi sahiplenmek istiyorum da bütçemi baya bi aşıyor . yanlış anlama olmasın değer ortada ama işte bütçe de belli hobi olarak yapan için harcamalar ilk planda kalıyor
Beslemekten zevk aldığım bir tür ama dediğiniz gibi biraz pahalı gelebiliyor. Şimdilik 3 çitte duruyor. Satılırsa benim için iyi olur ama satılmazsa da başımın üstünde yerleri var kuşlarımın bulmak için çok uğraştığım, bizzat benim tarafından çiftlenen, kanatları ve kanları gayet güzel çiftler. Zaten sezon başlamak üzere. ,kırmızı gözlü kuşları seven biri olarak 3 çiftin altından da albino veya çift faktör yavrular bekliyorum.