Sizi biri ansizin alsa bir kutuya atsa ardından bir kafeste yabancı koku yabancı bir ortama atsa siz napardiniz acabaBugün gelişinin 4. günü. Geçen 4 günlük sürede henüz çok korkması ya da ötmemesi normal midir? Alıştırmak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? gün gün ya da hafta hafta ne yapmam gerektigini detaylandırırsanız cok sevinirim![]()
bir ay mı? ben nasıl bekleyecem bir ay hemen anne olmak istiyorum ona yavrum givi sevmek istiyorumKuşun 4 günde sizi alışmasını beklemeyin.Kafesine elinizi sokarak elinize alıştırın yada elinizden yem yemesini sağlayın.Her gün konuşun.1 aya kalmaz dost olursunuz.
ortalama ne kadar süre gerekiyor acaba?Sizi biri ansizin alsa bir kutuya atsa ardından bir kafeste yabancı koku yabancı bir ortama atsa siz napardiniz acaba
Sabır ve ilgi gerekiyor
Her insan aynı olmadığı gibi her kuş da aynı değil ezbere bir sey denemez.ortalama ne kadar süre gerekiyor acaba?
peki 4 gün oldu geleli. artık yavaş yavaş elimi kafese yaklaştırmalı mıyım yoksa bi hafta dursun muHer insan aynı olmadığı gibi her kuş da aynı değil ezbere bir sey denemez.
Yavaş yavaş onla konuşarak yapabilirsinizpeki 4 gün oldu geleli. artık yavaş yavaş elimi kafese yaklaştırmalı mıyım yoksa bi hafta dursun mu
yine hala biraz korkuyor gibi 4 gün olmasına ragmen. ona daha fazla yanaşarak ilgilenerek işte elime almaya alıştırırarak mı bu korkusunu yenmeliyim, yoksa biraz daha alışması icin zaman vererek mi?Yavaş yavaş onla konuşarak yapabilirsiniz
Size göre 4 gün kısa bir süre olabilir ama onun için muhtemelen değil sabir şart. Alıştırma süreci ile ilgili forumda bir çok konu ve yazı mevcut .yine hala biraz korkuyor gibi 4 gün olmasına ragmen. ona daha fazla yanaşarak ilgilenerek işte elime almaya alıştırırarak mı bu korkusunu yenmeliyim, yoksa biraz daha alışması icin zaman vererek mi?