Peki ben suan ki durumda eş alsam 6 7 aylık arasında kendi seçse bir problem olur mu işten dolayı pek de ilgilenecek fırsat da bulamıyorumHormonal bir durum. Her zaman değil ama bazen olabiliyor. Şu anda muhtemelen ergenlik ile yetişkinlik arası geçiş dönemindedir. Bırakın istediği gibi takılsın.
Teşekkür ederimDişi kuş erkeğini seçeceği için bu dönemde eleştirmenin bir farkı olmayacaktır. Erkek için hangi dişi olduğu farketmez. Ancak erkeğin baskın olması açısından etkisi olabilir
Bende çift haneli kafes var arasına tel takılabiliyor ben eş alınca o teli takarım birbirleri ile yakınlaşmaları mümkün olmaz doğa da dediğiniz gibi öyle birşey yok verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimNormalde sağlıklı üretim yapmaya çalışanlar bu kadar küçükken yavru yapmalarına müsade etmezler. Sizin muhtemelen böyle bir düşünceniz yok. Küçük yaşta çiftleşmelerini engellemek için ortamı serin tutmanın, elma vermenin, sık sık banyo yaptırmanın bir miktar etkisi olabilir. En doğrusu, yeterli olgunluğa erişinceye kadar ayrı tutmaktır. Küçükken yavru yapmaları hem kendileri için hem de yavrular için sıkıntı olabilir. Ancak şunu da düşünmek lazım, doğada iken "biz az daha büyüyelim de öyle yavru yapalım" diye düşünmezler. Bakımlarını gerektiği şekilde yaparsanız geri Allah'ın takdiri.