Fatih Köle
Paylaşımcı Üye
Evet bu siteyi bulduktan sonra ve kuş merakımız arttıktan sonra kafesimizi büyütelim istedik ve 6 Gözlü Alt tarafı Dolaplı Box Kafes Yapımına Başladık.
Forumdan [MENTION=8970]Berkay ERDİNC[/MENTION] Abimizin yardımı sayesinde saolsun ölçüleri kendisi çıkardı verdi. Bende bu ölçülere göre kesimleri yaptırdım. Gerek ölçüler gerek yardıma ihtiyacımızın olduğu her konuda saolsun uzaktan olsa da sorularıma herzaman cevap vermiştir. Kendisine buradan ayrıca Teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile daha çok çalışırız.
Malzemeler ;
Ön Teller
Mdf Kesilmiş bantlanmış Halde
Ağaç civatası
Tünekler
Vs...
Son Halidir; Ayrıca Kafes Satılmıştr.
Neyse ben resimleri aşağıda verdim. Şimdilik tek başıma toplamaya çalışıyorum o yüzden zaman alıyor.
Resimler ;
Forumdan [MENTION=8970]Berkay ERDİNC[/MENTION] Abimizin yardımı sayesinde saolsun ölçüleri kendisi çıkardı verdi. Bende bu ölçülere göre kesimleri yaptırdım. Gerek ölçüler gerek yardıma ihtiyacımızın olduğu her konuda saolsun uzaktan olsa da sorularıma herzaman cevap vermiştir. Kendisine buradan ayrıca Teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile daha çok çalışırız.

Malzemeler ;
Ön Teller
Mdf Kesilmiş bantlanmış Halde
Ağaç civatası
Tünekler
Vs...
Son Halidir; Ayrıca Kafes Satılmıştr.

Neyse ben resimleri aşağıda verdim. Şimdilik tek başıma toplamaya çalışıyorum o yüzden zaman alıyor.
Resimler ;

Son düzenleme: