8 yumurtadan 4 ü çıktı.. anne baba maşallah sağlam bakıyorlar şimdilik... inşallah hepsine bakabilirler
6B2782E1 251F 4515 8D90 13Cfa9D34E16 - Hızlı Resim
Maşallah hepsine. İnşallah hepsine sağlıkla bakarlar ama zor bir durum. Bakarlarsa bile maalesef son yavrular biraz küçük kalabilir. Anaçlar da çok yorulacaklardır. Mama, probiyotik ve vitamin takviyesini sürekli yapın bu dönem.8 yumurtadan 4 ü çıktı.. anne baba maşallah sağlam bakıyorlar şimdilik... inşallah hepsine bakabilirler
Anaçların bakımıyla alakalı olabiliyor Levent Abi. Örnekleri yaşandı daha önce bende. İnşallah olmaz ama bu kadar yavruya aynı anaçlar baktığında ölüm ve daha ufak olmaları olabiliyor.Maşallah, bereketli olsun.
Yavrular genelde ilk tüy değişiminde aynı boyuta gelirler. Sona kalan dona kalmaz.
Ben Versele-Laga elle besleme yeni doğmuş yavru maması veriyorum. MyBestPetShop'ta satılıyor. Aparatınız var mı? Daha önce yeni yavru beslediniz mi? Biraz zor çünkü. İnşallah sağlıkla büyürler.gökhan bey dünden itibaren yarım saatte bir kontrol ediyorum ve kursağı boş olanları kendim beslemeye çalışacağım bugun.. hergün 2 defa mamalarını yeniden yapıp veriyorum... yavrulara şırınga ile nasıl bir mama verebilirim en faydalısından?
Ben Versele-Laga elle besleme yeni doğmuş yavru maması veriyorum. MyBestPetShop'ta satılıyor. Aparatınız var mı? Daha önce yeni yavru beslediniz mi? Biraz zor çünkü. İnşallah sağlıkla büyürler.
Rica ederim.evet ufak boyda bir aparatım var ve bir kez beslemiştim. tavsiyeniz için teşekkürler
anne baba 4 yavruya rahat bakıyo... bende hergün 2 kez mama takviyesi yapıyorum... ama diğer 4 yumurtada çıkarsa eğer ne olacak bilemiyorum![]()