8 Yıllık dostum ve çocuğum gibi olan ilk evcil hayvanım mavişin anısına içimi dökmek istedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rheahei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rheahei

Yeni Üye
Mavişi aradım görüntülü ve ben kapattıktan sonra yarım saat içinde hayatını kaybetmiş... Gerçekten benim sesimi duymak ve görmek istemiş galiba bir kez daha hayvanların vefalı olduğunu anladım. Sahiplendiğim kişinin elinden almasaydım sana oradaki kedi zarar verebilirdi ömrün daha kısa olabilirdi birlikte çok güzel 5-6 yıl geçirdik ve sen çok güzel 8 yıl bir ömür yaşadın çok akıllı dirayetli bir kuştun...
Canım oğlum, ilk çocuğum seni çok özleyeceğim seni çok seviyorum elbet bir gün buluşacağız iyi uykular minik dostum...

🥹Çok üzüldüm,Allah size güç kuvvet versin.Onunla çok güzel anılarınız olmuştur.Hasta mıydı Maviş?

Mavişi aradım görüntülü ve ben kapattıktan sonra yarım saat içinde hayatını kaybetmiş... Gerçekten benim sesimi duymak ve görmek istemiş galiba bir kez daha hayvanların vefalı olduğunu anladım. Sahiplendiğim kişinin elinden almasaydım sana oradaki kedi zarar verebilirdi ömrün daha kısa olabilirdi birlikte çok güzel 5-6 yıl geçirdik ve sen çok güzel 8 yıl bir ömür yaşadın çok akıllı dirayetli bir kuştun...
Canım oğlum, ilk çocuğum seni çok özleyeceğim seni çok seviyorum elbet bir gün buluşacağız iyi uykular minik dostum...
Başınız sağolsun😔 sizi iyi anlıyorum insan çok üzülüyor kaybedince..

🥹Çok üzüldüm,Allah size güç kuvvet versin.Onunla çok güzel anılarınız olmuştur.Hasta mıydı Maviş?
teşekkür ederim yani hasta mıydı bilmiyorum ama ailem eski enerjisinin olmadığı ve uçtuğunda bile nefes nefese kaldığını söylerdi çok hareketli bir kuştu evin içinde uçardı çağırsak gelirdi yerde oyuncaklarıyla oynardı kafeste pek vakit geçirmezdi diyebilirim hastalıktan çok yaşlılıktan olduğunu düşünüyorum

Başınız sağolsun😔 sizi iyi anlıyorum insan çok üzülüyor kaybedince..
teşekkür ederim insan gerçekten çok bağlanıyor bir kuş olsa bile bazı insanlar der ya hayvan neyine bu kadar bağlanıyorsunuz aslında öyle değil gerçekten o bir evin küçük çocuğu neşesi gibiydi ailemi aradığımda hep sorardım nasıl diye bazen konuşurken ailemin yanına gelip ben konuştuğumda bana tepki verirdi bazen konuşurdu

Geri