Daha önce hiç sultan beslemedim daha yeni yavru bir erkek aldım esime istediği için alırken kuyrukları kırılmıştı yenileri çıksın diye çekti satıcı b vitamini desteği yap 3 gün dedi avisol b isimli b vitamini kullandım 2. Gün bu 50 cc suya ilk gün 15 ikinci gün 10 damla kullandım ama yanlismi kullandım acaba içeriğin de papağanlar için 20 damla yazıyordu ben henüz yavru diye 15 kullandım du akşam yatarken hırıltılı nefes alıp veriyordu sabah da masaya böyle diski ladi yem olarak kızıl darı ve4dik sadece 2 3 parmak kalınlığında extra olarak
Normal yemi beyaz sarı siyah kızıl darı aspur keten tohumu ve eşim dün biraz papağan çekirdeği siyah olanlardan vermiş sanırım 1 yemek kaşığı kadar dolu dolu değil ama silme
Şimdi elimde hemen müdahelede kullanabileceğim ilaçlar assagida resimlerini koyucam sayın @Selcukyuksel hocam neler yapman lazım yada bu olay normal mi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peçete üzerindeki resmi bu
Normal yemi beyaz sarı siyah kızıl darı aspur keten tohumu ve eşim dün biraz papağan çekirdeği siyah olanlardan vermiş sanırım 1 yemek kaşığı kadar dolu dolu değil ama silme
Şimdi elimde hemen müdahelede kullanabileceğim ilaçlar assagida resimlerini koyucam sayın @Selcukyuksel hocam neler yapman lazım yada bu olay normal mi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peçete üzerindeki resmi bu

Son düzenleme: