Ç çıtır Guest 5 Eki 2013 #1 muhabbet kuşumun gagasının altında et parçası sallanıyor gagasıda bir tuhaf anlayan var mı yardım lütfen
muhabbet kuşumun gagasının altında et parçası sallanıyor gagasıda bir tuhaf anlayan var mı yardım lütfen
S Sevtap DERİN Guest 5 Eki 2013 #3 Bu kuş mantar olmuş kardeşim. Keşke daha önce tedaviye başlasaydın. Terramycin al ve hemen kullanmaya başla. Çok geçmiş olsun, umarım kurtulur.
Bu kuş mantar olmuş kardeşim. Keşke daha önce tedaviye başlasaydın. Terramycin al ve hemen kullanmaya başla. Çok geçmiş olsun, umarım kurtulur.
selen canaydın bedel Onursal Üye Katılım 26 Mar 2013 Mesajlar 2,365 Tepkime puanı 56 5 Eki 2013 #4 Bende mantar yazdim sonra sildim yollamadan.yanlis bisey soylemek istemiyorum.terramycin di sanirim ilacin adi eczaneden alip kusun mantarli bolgesine surerseniz iyilesir diye umuyorum
Bende mantar yazdim sonra sildim yollamadan.yanlis bisey soylemek istemiyorum.terramycin di sanirim ilacin adi eczaneden alip kusun mantarli bolgesine surerseniz iyilesir diye umuyorum
Ç çıtır Guest 5 Eki 2013 #5 mantar kremi vardı sürdüm hemen çok teşekkürler ama bu gagasının altındaki ne çok üzülüyorum kuşçuya götürdüm anlamadı burda veterinerde yok
mantar kremi vardı sürdüm hemen çok teşekkürler ama bu gagasının altındaki ne çok üzülüyorum kuşçuya götürdüm anlamadı burda veterinerde yok
T Tuan MAKSEL Guest 5 Eki 2013 #6 çıtır' Alıntı: mantar kremi vardı sürdüm hemen çok teşekkürler ama bu gagasının altındaki ne çok üzülüyorum kuşçuya götürdüm anlamadı burda veterinerde yok Genişletmek için tıkla ... mantar ılerlemıs bu yuzdendır gagasının altındakide.
çıtır' Alıntı: mantar kremi vardı sürdüm hemen çok teşekkürler ama bu gagasının altındaki ne çok üzülüyorum kuşçuya götürdüm anlamadı burda veterinerde yok Genişletmek için tıkla ... mantar ılerlemıs bu yuzdendır gagasının altındakide.
Hüseyin AKTAŞ Meraklı Üye Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 224 Tepkime puanı 0 5 Eki 2013 #8 Acayip mantar olmuş ya
A armand0 Guest 5 Eki 2013 #9 Mantar var kuşta Vazelin sürün iyileşir vazelini sürerken dikkat edin burun deliklerine