Akılllı yemlik?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rookie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rookie

Meraklı Üye
Akıllı yemlik 2 kapılı kafese takılma şansı varmı yani kafesin yuva kapısına.
İçten tak diyeceksiniz ama kafes düzeni kötü olur.
Daha almadım olursa alıcam yorumlarınızı bekliyorum.

VSP355g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akıllı yemlik 2 kapılı kafese takılma şansı varmı yani kafesin yuva kapısına.
İçten tak diyeceksiniz ama kafes düzeni kötü olur.
Daha almadım olursa alıcam yorumlarınızı bekliyorum.

Ben kafes tellerini kesip bakır telle sabitledim. Gayet de iyi oldu. 2 kapılı ufak pirinç kafesse kapilara boyutu uymuyor

Ben kafes tellerini kesip bakır telle sabitledim. Gayet de iyi oldu. 2 kapılı ufak pirinç kafesse kapilara boyutu uymuyor
Kafese sırf onun için zarar vermek istemiyorum acaba yemliğin boyutlarını verme şansınız varmı benim 2. Kapım bira küçük normallere göre 8cmx8cm lik kapı.

Ayrıca müsaitseniz birde foto atarmısınız

Son düzenleme:
Arkadaşlar

Kapının boyutu 10.5cmx10cm.
Araştırmama göre enine 10cm olduğundan tam oluyor sıkıntı dikey kısmında yemlik 13 cm kafesin kapısı 10cm.

Biraz karıştı ama yemliğin altında bildiğiniz gibi kabuk yeri var 3 cm orası desek 10cm kalıyor gözümde olur gibi ama emin olamıyorummm yardım edin.

10.5cmx10cmlik yaylı kapıya olurmu. Yayını çıkarma şansım var.

Giyotin kapısız kafese nasıl takarım. Kesin diyin kesicem yeterki diyin. Ayrıca kafesimin telleri dikey belirtiyimde.

Kafeslerin yuvalık yerine genelde akıllı yemlik takılabiliyor. Akıllı yemliğin kuşların yemlerini yedikleri açıklığın boyutu 10 cm den küçüktür. Sizin ölçümleriniz akıllı yemliğin en alttan en üst kısmıdır sanırım.

Bence kafesin resmini paylasin daha iyi olur fikir almakta ısrarci iseniz en iyi yol

Kafes aldım. Kafesdeki eksikleri gördüm bari alırken sen dikkat et benim yaşadığım sorunları yaşama, birincisi kafes telleri dikey olmasın yatay olsun ikincisi sürgülü kapı yani yaylı olmayan onlardan alırsan akıllı yemlik sağlam bir şekilde kafese oturur. He bir de kafes boyalı olmasın paslanmaz olsun. Selametle.

Bence kafesin resmini paylasin daha iyi olur fikir almakta ısrarci iseniz en iyi yol
Bu kafesten,

0d455f1ef5cd83c3e11b79b38b2b3491.jpg

Kafes aldım. Kafesdeki eksikleri gördüm bari alırken sen dikkat et benim yaşadığım sorunları yaşama, birincisi kafes telleri dikey olmasın yatay olsun ikincisi sürgülü kapı yani yaylı olmayan onlardan alırsan akıllı yemlik sağlam bir şekilde kafese oturur. He bir de kafes boyalı olmasın paslanmaz olsun. Selametle.
Aynı hatayı yaşadım [emoji16]. Dikey ve yaylı kapı sırf 10tlden kaçmak için.

Kafeslerin yuvalık yerine genelde akıllı yemlik takılabiliyor. Akıllı yemliğin kuşların yemlerini yedikleri açıklığın boyutu 10 cm den küçüktür. Sizin ölçümleriniz akıllı yemliğin en alttan en üst kısmıdır sanırım.
Valla internette 10x11x8 yazıyor.

Valla internette 10x11x8 yazıyor.

Ben küçük olan bir kafesin yuvalık kapısına akıllı yemlik takmıştım. Eğer oraya olmaz ise kısmen daha büyük olan ana kapıya da takılabilir yemlik. Servis için diğer kapılar kullanılabilir.

Benimde cifthane bu tip 4 kapili yan kapiya taktim tam oturdu

Ben küçük olan bir kafesin yuvalık kapısına akıllı yemlik takmıştım. Eğer oraya olmaz ise kısmen daha büyük olan ana kapıya da takılabilir yemlik. Servis için diğer kapılar kullanılabilir.
Teşekkürler.

Bende yan kapı için alıcam ama düşüncem şu enine %100 olur fatak dikine kuşkularım var ya boyu yetmezse.
Bazılarınız git petshopta dene diyecek ama petshop çok uzakta gidip boş dönmek istemiyorum. Eğer dediğiniz gibi yan kapıya olursa çok saolun foto atabilen atsın lütfen

Size tavsiyem normal yemin dışında 2. alternatif olarak Yulaf yeminide eksik etmeyin kuşların hem rengini canlı tutuor hemde ekstra vitamin ve protein depolamış oluyor düşünün derim. Çok fazla vermemeye özen gösterin çünkü herşeyin fazlası zararlı yan etki olarak tüy dökebilir çünkü yağlanma olasılığı yüksek. Yazın ise kuşun serinlemesine yardımcı olur. Kilosu 3-10 TL olarak değişmektedir.

Geri