Erdi_ÖZTÜRK
Meraklı Üye
Yeni sahip edildiğim albino olan kuşumun cinsiyeti ve kaç aylık olduğu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Hayırlısı olsun ya ama gönül ister bir erkek albino kaç aylık olabilir sizce ?Bence erkek maşallah.
Kaç aylık olduğunu kestiremedim albinolarda zor oluyor. Aldığınız kişi kaç aylık dediHayırlısı olsun ya ama gönül ister bir erkek albino kaç aylık olabilir sizce ?
En fazla 3 aylık dedi. Birde elimdeki renk kuşlardan büyük olunca cüsse olarak şaşırdım doğal olarakKaç aylık olduğunu kestiremedim albinolarda zor oluyor. Aldığınız kişi kaç aylık dedi
Aynen 3 aylık erkek çoook tatlı [emoji85]En fazla 3 aylık dedi. Birde elimdeki renk kuşlardan büyük olunca cüsse olarak şaşırdın doğal olarak
üstad kafesimde tünekler çeşit çeşit karesinden tut incesine kalına bide kendim yapıyorum daha öncede atmıştım fotoğraflardada tüneklerimiz genellikle idealdirAynen 3 aylık erkek çoook tatlı [emoji85]
Durduğu tünek biraz incemi? Ayak problemine yol açar ilerde dikkat etkafestede tutkal gördüm aman diyim yemesin benim [emoji211] kuşum gitti bu yüzden.