Sertaç Arslan
Meraklı Üye
::KÜMES İÇİN HİJYENİK KOKU GİDERİCİ::
Malum yaz geldi, istemesekte kafeslerimizde ve kümeslerimizde KOKU oluşmaya başladı.
Günlük temizlik yapsakta koku ciddi şekilde hissedilebiliyor.
Sadece kokuda değil hijyende çok önemli.
Sağlıklı kuş olduğu zaman emeklerimizin karşılığını daha çabul almıyor muyuz?
Bu ürünü kafes veya kümesimizin tamamında kullanabiliriz.
Yapmamız gereken sadece alt tabanı MISIR GRANÜLÜ ile kaplamak olacak.
Peki YARARLARI NEDİR?
1.Dışkıyı kurutarak kokuyu önler
2.Dışkının kuruması kuşların ayaklarına bulaşmasını önler ve hastalıkları ilk adımda uzak tutar.
3.Kuşların daha temiz ve ferak bir ortamda yaşamasını sağlar.
4.Belki günlük olarak temizlediğiniz alt tabanı aylık olarak temizlersiniz.
5.Temizlik ise çok kolay, sadece kurumuş pisliği alacak yerine aldığınız kadar MISIR GRANÜLÜ ekleyeceksiniz.
6.Alt taban temizliğiniz artık çok kolay olacak.
7.%100 doğaldır. Mısırın alt tabakasından elde edilir.
8.Kuşlar ağzına alsa kemirse dahi zehirlenme gibi vakalar göremezsiniz.
9.Boyası çıkabilen gazete, baskılı kağıt gibi kuşlara zarar verebilecek kimyasal içermez.
10.Büyüklükleri mercimek tanesi kadar. Tozlu veya uçuşan bir malzeme olarak düşünmeyin. Kuşlar kanat çırptığında yerlerinden hareket etmiyorlar. Tabi kartal beslemiyorsanız
11.Başka ürünleri kötülemek istemem ama bazı ürünleri kuş kemirdiği zaman ölümle sonuçlanabiliyor. Ben kendim MISIR GRANÜL kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
FİYAT:
20KG: 50 TL (1 çuval 20kg)
10KG: 30 TL
5KG: 18 TL
AÇIKLAMA: Nasıl almak istediğinizi özelden yazarsanız. İnternet üzerinden satışını gerçekleştirebileceğim gibi eldende teslim edebilirim.
Malum yaz geldi, istemesekte kafeslerimizde ve kümeslerimizde KOKU oluşmaya başladı.
Günlük temizlik yapsakta koku ciddi şekilde hissedilebiliyor.
Sadece kokuda değil hijyende çok önemli.
Sağlıklı kuş olduğu zaman emeklerimizin karşılığını daha çabul almıyor muyuz?
Bu ürünü kafes veya kümesimizin tamamında kullanabiliriz.
Yapmamız gereken sadece alt tabanı MISIR GRANÜLÜ ile kaplamak olacak.
Peki YARARLARI NEDİR?
1.Dışkıyı kurutarak kokuyu önler
2.Dışkının kuruması kuşların ayaklarına bulaşmasını önler ve hastalıkları ilk adımda uzak tutar.
3.Kuşların daha temiz ve ferak bir ortamda yaşamasını sağlar.
4.Belki günlük olarak temizlediğiniz alt tabanı aylık olarak temizlersiniz.
5.Temizlik ise çok kolay, sadece kurumuş pisliği alacak yerine aldığınız kadar MISIR GRANÜLÜ ekleyeceksiniz.
6.Alt taban temizliğiniz artık çok kolay olacak.
7.%100 doğaldır. Mısırın alt tabakasından elde edilir.
8.Kuşlar ağzına alsa kemirse dahi zehirlenme gibi vakalar göremezsiniz.
9.Boyası çıkabilen gazete, baskılı kağıt gibi kuşlara zarar verebilecek kimyasal içermez.
10.Büyüklükleri mercimek tanesi kadar. Tozlu veya uçuşan bir malzeme olarak düşünmeyin. Kuşlar kanat çırptığında yerlerinden hareket etmiyorlar. Tabi kartal beslemiyorsanız

11.Başka ürünleri kötülemek istemem ama bazı ürünleri kuş kemirdiği zaman ölümle sonuçlanabiliyor. Ben kendim MISIR GRANÜL kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
FİYAT:
20KG: 50 TL (1 çuval 20kg)
10KG: 30 TL
5KG: 18 TL
AÇIKLAMA: Nasıl almak istediğinizi özelden yazarsanız. İnternet üzerinden satışını gerçekleştirebileceğim gibi eldende teslim edebilirim.

Son düzenleme: