E Ergmerg3 Yeni Üye Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 19 Ocak 2021 #1 Merhabalar kuşumda tümör olduğunu düşünüyorum veterinere bi götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz veteriner var mı acil cevaplarsanız sevinirim
Merhabalar kuşumda tümör olduğunu düşünüyorum veterinere bi götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz veteriner var mı acil cevaplarsanız sevinirim
Ecrin Karadağ Onursal Üye Katılım 9 Ara 2020 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 797 19 Ocak 2021 #2 Ergmerg3' Alıntı: Merhabalar kuşumda tümör olduğunu düşünüyorum veterinere bi götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz veteriner var mı acil cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Google'dan bulmak kolay Google'dan bulabilirsiniz Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc
Ergmerg3' Alıntı: Merhabalar kuşumda tümör olduğunu düşünüyorum veterinere bi götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz veteriner var mı acil cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Google'dan bulmak kolay Google'dan bulabilirsiniz Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc