Anne-Baba yavruları istemiyor mu?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sezarya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezarya

Yeni Üye
Katılım
20 Ara 2020
Mesajlar
40
Tepkime puanı
3
Dün farkettim yavru olan kuş (henüz 2 haftalık) kafasını çıkarıp anne babaya cikliyordu fakat anne babanın umrunda değildi.Bizde bebek bisküvisine su döküp mama yapıp hafif verdik.Bugün sabah yuvanın içinde yaptığı (talaş gibi) hepsini dışarı fırlattı 2 gün öncede kafasını çıkaran kuş dışarı çıkmıştı (ya attılar ya da yuvanın önünde durduğu için kendisi çıktı).Bugün bu saatlere doğru yine aynı olay oldu ve yavrular halsiz gibiydiler yine bebek bisküvisini su ile karıştırıp besledik ve fazlasıyla yediler.Acaba anne ile baba yavruları istemiyor mu?Şimdiden teşekkürler.
 
Bebek bisküviisi zararlı diye biliyorum onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını su ile muhallebi kıvamına getirip vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
 
hep
Bebek bisküviisi zararlı diye biliyorum onun yerine haşlanmış yumurtanın sarısını su ile muhallebi kıvamına getirip vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
hepsine birer çay kaşığından az verdik sıkıntı olur mu? Bundan sonra öyle besleyelim
 
Bir sorun olmaz bir kere bisküvi vermekle. Ancak şeker içerdiği için körlüğe, damar tıkanıklığına vs. sebep olabiliyor uzun vadede.

Denildiği gibi yumurta daha sağlıklı olur. Yem parçalayıp yumurtanın içine katabilirsiniz.

Anne baba aç bir şekilde ciklemesine kayıtsız kalıyorsa, yeme düşene kadar 2-4 saatte bir beslemelisiniz.
 
Geri
Üst