Cem Açıkgöz
Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaslar. Bugun yavrularımızı kontrol ederken güzel bir olaya şahit olduk. Sizinle paylaşmak istedim. Bir maşallahı çok görmezssini diye düşünüyorum
Maşallah ne güzel hiç ürkmüyor.
bakıcı kan dedikleri olay bir şehir efsanesi değil demek ki.Teşekkürler. Evet bu dişimiz yumurtalara yatarkende biz yuvalık kapısını açınca banamısın demiyor Anneside öyleymiş zaten. Hatta bir kaç kuluçka sonraki kardeşide öyle. Ailecek çok sıcak kanlılatr
Maşallah benimde bi kaç takım öyke altından yumurtayı alıp geri bırakırım birsey yapmaz çok tatlı oluyorlar. Bazende açıp bakarım ne bakıyorsun kapat kapıyı der gibi bakar
Aynen öyle Cem bey. Salmayla uğtastınızmı salma üretimiyle.evet o bakislar bitiriyor beni. rahatsiz olup bakmaz yavruya diye endiseleniyorum ama yumurta yavru kontrolude yapmak gerekiyor.
Hayir salma uretimi yapmadim. ama guzel bir yer bulup yerimiz musait olursa en buyuk hayalimAynen öyle Cem bey. Salmayla uğtastınızmı salma üretimiyle.
Anladım salma yaparsanız her yuvayı ayrı renk yapın. Karıştırıyorlar yerlerini bir kuşum karıştırıyor kendi yumurtaları yerine gitmiş başka kusun yumurtalarına yatmış 5 yumurta telef oldu.