Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle herkese merhaba bu kış gununde Allahım herkesin yardimcisi olsun az once merdivenlerde bu kuşu yakaladim kus hakkinda bir bilgisi olan varsa yardim edebilirmi eyer evde beslenebiliyor ise bu kışı atlatana kadar beslemek istiyorum cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Nar bülbülüne benziyor bu kuş. Börtü böcekle besleniyor diye biliyorum. parça eti küçük küçük doğrayıp verin herhangi bir sakatlığı yoksa Yarın sabah ilk iş salın. Yoksa telef olur hayvan. Geceyi de sıcak odada geçirmesin.
İnce bulgur, ekmek parçaları, kuru ekmek varsa onu ufalayabilirsiniz, bisküvi de ufalayabilirsiniz. Mübarek hayvanlar her şeyi yiyorlar biliyorsunuz. Yarın da salmayı bir deneyin. İnşAllah bir sakatlığı olmadan uçup kavuşur yuvasına.
Hicbir sakatligi yok masallah durumu cok iyi yakalar yakalamaz salıcaktım ama sogukta kıyamadım bu gunu karnini doyurup atlatsin yarin ilk isim salmak olucak degerli cevaplarin icin cok tesekkur ederim
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuş etçil nar bülbülü bencede bortu bocek yer soğukta kalsın sıcağa almayın ayrıca gece de ucarlar bence sabah namazında salin bakamazsiniz inşaallah sakatlığı yoktur