barısalgın
Meraklı Üye
Allah kimsenin başına vermesin bunu onun eksikliğini o kadar çok hissediyorumki muhabbet kusları adeta dostmuş bana resmen arkadaslık yaptı oglum gibiydi mutfakta banyoda odamda her sabah beni o uyandırırdı evde 1 saattir yalnızım o yok resmen boguluyorum o aklıma geliyor arkadaslar bu bambaşka bi şey hayatımda en cok üzüldüğüm anları yasıyorum resimlerine baktıkca videolarına baktıkca aglıyorum sırf onun eksikliğini hissettirmesin diye bulundugum ildeki bütün petshopları gezdim..
Forumdan arkadaslara sesleniyorum Sakarya civarı bugun kaybettiğim ogluma benzeyen yavru muhabbet kusu varsa sahiplenmeye hazırım fiyat ne olursa olsun yeterki oglum gibi olsun..Teşekkürler forumdaki adminlerde kusuruma bakmasın yanlıs kategoriye actıysam..Kuşlarınıza saglıcakla bakın ....
Forumdan arkadaslara sesleniyorum Sakarya civarı bugun kaybettiğim ogluma benzeyen yavru muhabbet kusu varsa sahiplenmeye hazırım fiyat ne olursa olsun yeterki oglum gibi olsun..Teşekkürler forumdaki adminlerde kusuruma bakmasın yanlıs kategoriye actıysam..Kuşlarınıza saglıcakla bakın ....