Hamdi Yürek
Yeni Üye
Evet disi ama değiştirmeyin kalsın almissiniz artikMerhaba daha önce de sordum bir arkadaş yorum yaptı ama aileme inandıramıyorum kuşumun cinsiyeti hakkında da yorum yapar mısınız erkek diye aldım ama dişi diyorlar dişiyse değiştirecem
Disi niye degistiriceksiniz alistiramadiniz miMerhaba daha önce de sordum bir arkadaş yorum yaptı ama aileme inandıramıyorum kuşumun cinsiyeti hakkında da yorum yapar mısınız erkek diye aldım ama dişi diyorlar dişiyse değiştirecem
Konuşsun istiyorum daha önce zaten çift besledim satan kişi kesinlikle erkek diye sattıEvet disi ama değiştirmeyin kalsın almissiniz artik
Yeni aldım zaten konuşsun istiyorumDisi niye degistiriceksiniz alistiramadiniz mi
Satan kişi işten anlamıyor ya da yalanciKonuşsun istiyorum daha önce zaten çift besledim satan kişi kesinlikle erkek diye sattı
Disilerde konusuyor hayrwt edilecek derecede hemdeYeni aldım zaten konuşsun istiyorum
Karar sizindir tabikiYeni aldım zaten konuşsun istiyorum
Galiba öyle üstelik bu kuş dişiymiş diye tekrar gittiğimde bana yüzde bin erkek bu kuş mutasyon kuşu o yüzde çok mavi olmaz gagası dediSatan kişi işten anlamıyor ya da yalanci
Insanlari anlamak guc ceplerini dusunuyorlarGaliba öyle üstelik bu kuş dişiymiş diye tekrar gittiğimde bana yüzde bin erkek bu kuş mutasyon kuşu o yüzde çok mavi olmaz gagası dedi
İlla erkek alcam diyosan git mor veya pembe ceresi kus al burun deligi etrafı beyaz olmasinYorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Bundan sonra kesinlikle buna dikkat edecemİlla erkek alcam diyosan git mor veya pembe ceresi kus al burun şenliği etrafı beyaz olmasin