Arkadaşlar arkadaşım yeni kuş aldı 2 gün oldu dişi yavru dışkıları normal mi tecrübeli arkadaşlar bakabilirmi bana normal gelmedi de @Hayvansever03
Kuş yeni geldi hocam 2 gündür arkadaşımda, yem yiyiyor sıkıntı yok içmesindede sıkıntı yok hareketliliği normal iyiKuş eve yeni mi geldi? Yemesi içmesi hareketlilik durumu nasıl?
Hocam onu bende düşündüm de bunun ki hem sıvı hem katı birde hocam kuş kafesin tabanındaki peçeteyi kaldırıyormuş gagasıyla arkadaşım yer diye korkuyor peçete yerse sıkıntı olurmuİlk zamanlarda sulu dışkı görülebiliyor. Bir hafta içinde normalleşmesi gerek.
Kafese ızgara alınHocam onu bende düşündüm de bunun ki hem sıvı hem katı birde hocam kuş kafesin tabanındaki peçeteyi kaldırıyormuş gagasıyla arkadaşım yer diye korkuyor peçete yerse sıkıntı olurmu
Tm dır hocam saolunKafese ızgara alın
Yakından çekmiyor arkadaş kuş daha yeni olduğu için korkmasın diye kuşbir süre kemirir sonra kemirmeyi bırakır benim kuşumda kemiriyordu artık kemirmiyor tabii ki ızgara almak faydalı olur. Dışkısını yakından fotoğrafı varsa daha iyi yorum yapılır.
Yani böyle bir şeyi ilk defa duydum ama tamam sıkıntı değil eğer enerjisinde bir düşme yoksa hasta değildir zaten.Yakından çekmiyor arkadaş kuş daha yeni olduğu için korkmasın diye kuş
Yok hocam kuş enerjiliYani böyle bir şeyi ilk defa duydum ama tamam sıkıntı değil eğer enerjisinde bir düşme yoksa hasta değildir zaten.
o zaman sıkıntı yoktur büyük ihtimalleYok hocam kuş enerjili
Tm dır hocamo zaman sıkıntı yoktur büyük ihtimalle