Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de aynı sorun var satın aldığımız yerdeki adam bu erkek dedi kuşuma ama burada paylaştığım resimde herkes dişi diyor ben de çok tereddüt ettim o yüzden.Ama sizin kuşunuz dişi gibi =)
Petshop larda gözlemlediğim bir şey var. En azından kuşumu aldığımdan beri gözlemlediğim bir olgu. Siz dişi aramadığınız sürece hepsi erkek tabi genelleme yapmak olmaz.
Petshop larda gözlemlediğim bir şey var. En azından kuşumu aldığımdan beri gözlemlediğim bir olgu. Siz dişi aramadığınız sürece hepsi erkek tabi genelleme yapmak olmaz.
ben mağaza sahibine erkek veya dişi diye sormadım kendi erkek olduğunu söyledi ben sadece düz beyaz diye almak istedim... aslında cinsiyeti çokta önemli değil benim için fakat bununla 1 ay oldu neredeyse birlikteyiz ve hala korkuyor benden, aramızda çok mesafe var...bu yüzden artık cinsiyetini iyice merak etmeye başladım..